Kutak u domu za još veću produktivnost
Alo!

Verujemo da vam rad i učenje na ležaju zvuče primamljivo, ali će vam sasvim sigurno biti teže da zadržite fokus na onome što radite. Kako biste izbegli takav scenario, savetujemo vam da u delu svog životnog prostora oformite radni kutak i obezbedite sebi potrebne uslove za maksimalnu kreativnost i produktivnost.

Neizostavni deo svakog radnog prostora je radni sto, a veoma praktično rešenje je kompjuter sto ARHIMED,  koji ima i deo za odlaganje sastavljen od otvorene police i tri fioke, podesiv pod uglom od 90 i 180 stepeni u dve pozicije. To vam pruža mogućnost da ovaj sto pozicionirate u nekom uglu ili napravite vizuelnu pregradu od ostatka prostora. Pritom će zauzeti relativno malu površinu, a pružiće vam više nego dovoljno mesta za sve što vam je neophodno za rad.

Kutak u domu za još veću produktivnost

Alo!

 

 

Dodatni prostor za odlaganje može vam pružiti vitrina UMBRIA POP, u kombinaciji crnog i dekora sivog hrasta, koja se sastoji od dva segmenta sa unutrašnjim pregradama, od kojih je jedan zatvoren, a drugi otvoren.

Zidna polica UMBRIA ZP učiniće da prostor izgleda opuštenije i manje kancelarijski, a može poslužiti  za postavljanje dekoracije, raznih motivacionih poruka, predmeta i fotografija koje vam znače i koje će vas oraspoložiti u trenucima pauze.

Dekor sivog hrasta možete postaviti ispred tapete sa geometrijskim motivima, npr. svevremene pruge, čime će prostor dobiti dodatnu dinamiku. Što se tiče odabira boja, ukoliko su vaš izbor neutralni tonovi, možete se poigrati detaljima u boji ili dodati biljke koje u prostor unose svežinu i oplemenjuju ga.

Ukoliko ste pak raspoloženi za nežniji, svetliji i elegantniji radni prostor, predlažemo da birate belu boju. Kompjuter sto ELAN, u kombinaciji sivog hrasta i bele lak folije, daće radnom prostoru notu glamura, a otvorena polica MAURO (MXXR431) je dovoljna da vas distancira od ostatka prostorije, a da pri tome i dalje možete da kontrolišete situaciju u drugom delu sobe, ako je to potrebno.

Kutak u domu za još veću produktivnost

Alo!

 

 

Za dekoraciju obavezno koristite i metalne predmete, kako biste naglasili luksuznu notu vašeg radnog prostora. Metal može biti i u konstrukciji stolice, poput stolice NF-901A, koja bi takođe trebalo da bude bela, a dozvoljeno je i postavljanje ogledala. Birajući svetlo sivi ton i nežne elemente stvorićete prijatnu, udobnu i glamuroznu radnu okolinu.

Elementi iz kolekcije SARDINIA kreiraće potpuno drugačiji ambijent. Pozadina može biti tapet u dekoru crne opeke, koji doprinosi rustičnom izgledu, a  glavnu temu industrijskog stila nosi nameštaj u dekoru artisan hrasta sa detaljima od crnog metala. Kompjuter sto SARDINIA RS se odlično slaže sa trpezarijskom stolicom KRIS, dok dekoracija treba da prati industrijski stil. Koristite predmete poput figura, metalnih elemenata, keramike. Za boje se savetuju jesenje nijanse: žuta, narandžasta, braon i zelena.

Istu kombinaciju nameštaja možete postaviti i pored zida u zelenoj boji, koja će u prostor doneti osveženje, a da pri tome ostajete i u jesenjem trendu. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da dekoraciju dopunite zlatnim tonovima, koji su već neko vreme prisutni ne samo u dekoraciji, već i rasveti, tapetama, a savršeno izgledaju na zelenoj pozadini i idealno se slažu uz dekor artisan hrasta.

Najvažniji korak pri kreiranju radnog kutka je da odaberete stil koji vam najviše odgovara i osmislite autentičan radni kutak u kome ćete se prijatno osećati i imati elana za završavanje svih radnih zadataka. Srećno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading