Crno-bela kombinacija za sofisticirani izgled vašeg enterijera
Promo

Kombinacija dve kontrastne boje uvek rezultira upečatljivim ambijentom, a odabirom crno-belog enterijera za dom svakako nećete pogrešiti. Ova kombinacija na prvi pogled predstavlja veliki izazov, ali ujedno budi i veliku inspiraciju.

Važno je samo da jedna boja dominira prostorom, jer će ujednačen odnos umanjiti efekat prostorije. Ukoliko prednost date crnoj, probudićete eleganciju i snagu prostora, dok je za one koji vole čistoću i prefinjenost odličan izbor više belih površina i detalja. Ovu kombinaciju možete oplemeniti i nekom trećom bojom, kao i propratnim dekorom, i tako stvoriti svoj jedinstveni stil.

Regal LENS, u kombinaciji crnog drvo dekora i bele lak folije sa dodatkom poluzastakljenih elemenata, daće prostoru potpuno nov, izuzetno moderan izgled, a postići ćete notu elegancije i sofisticiranosti u ambijentu.

Promo

 

Crna boja velikim prostorijama daje dubinu i ozbiljniji izgled, dok su svetlije nijanse savršene za male životne prostore. U ovakve ambijente dobrodošla je i siva boja, kao prelazna nijansa, koja sobu čini ugodnijom i ne remeti crno-belu temu.

Savremeni kontrast u enterijeru, koji će oživeti novu energiju prostora, uneće sistem elemenata TRENTINO. Kroz boju zidova ili dekoraciju možete uneti žutu boju, koja će učiniti ambijent vedrim uz dodatni osećaj topline doma.

Još jedan od načina da postignete raskošan i elegantan izgled enterijera je beton dekor, dok dodavanjem svetlog drvo dekora belom ambijentu možete dočarati toplu atmosferu.

Retko koji ambijent nam dozvoljava da se igramo hladnim, pastelnim bojama, a sistem TRENTINO, koji se lako uklapa sa hladnim nijansama, pruža mogućnost korišćenja hladne, plave i zelene nijanse, koju možete „razbiti“ detaljima u nežno roze ili ljubičastoj boji.

Promo

 

Još jedna od prednosti crno-belog ambijenta je što uz minimalne napore možete postići maksimalne promene. Teme koje se uklapaju uz ovakav ambijent mogu biti sezonske, poput morske, koju možete kreirati uz regal PRATO, a sve to samo uz izmene boja zidova i dekoracije.

Pored toga što su veoma moderni, ovi komadi nameštaja – regal PRATO, regal LENS, kao i sistem elemenata TRENTINO, imaju mogućnost postavljanja dodatne rasvete, što prostor čini još atraktivnijim.

Da biste upotpunili i ušuškali svoj dom, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da crno-belom nameštaju dodate crno-bele prostirke sa smelim geometrijskim šarama, jastuke sa paternom, kao i crno-bele činije, koje će uneti dinamiku u prostor.

Monohromatski ne mora uvek značiti i monotono. Uz stručne savete naći ćete pravo rešenje za svoj dom, a kada jednom isprobate crno-belu kombinaciju, otvorićete bezbroj mogućnosti i vremenom ćete sami stvoriti sopstvene trikove koji će vas dovesti do jedinstvenog ambijenta.

Komentari (0)

Loading