Veliki letnji horoskop za 2023: Venera u Lavu će učiniti da Blizanci zablistaju, a Vodolijama i Škorpijama sledi ljubavni brodolom

Vesti 07.06.2023 08:15 0

Kada je u pitanju ovaj letnji period najveći uticaj će imati ulazak Venere u znak Lava

Horoskop

Shutterstock

Venera u Lavu, koja je zadužena za ljubav i ljubavne odnose, donosi lepe ljubavne mogućnosti da se poprave odnosi koji su započeti tokom ove godine i to najviše se odnosi na Lavove,  Strelčeve i Blizance. 

Vodolije i Škorpije će veoma emotivno doživeti ovu Veneru i moraju da pripaze na svoje stabilne veze. 

Kada su u pitanju Ovnovi, njima Venera aktivira peto polje, polje partnerskih odnosa s tim što oni koji su slobodni, tokom jula i avgusta im se dešava nova ljubavna priča i to sa osobom koja može biti vezana za inostranstvo ili upoznavanje na putu.  Za sve one koji imaju stabilnost u ljubavi ova Venera u znaku Lava je samo potvrda ljubavi i ljubavnih planova za budućnost. 

Kada su u pitanju Bikovi, ulazak Jupitera u njihov znak doneo im je mnogo toga da razreše kada je u pitanju poslovna strana. Ali kada su u pitanju ljubavni odnosi, mnogi Bikovi će tokom leta imati osećaj da neke stvari ne mogu tek tako da puste. Biće potrebno mnogo strpljenja i rada na sebi da bi se ovaj ljubavni aspekt pokrenuo onako kako treba. Slobodni Bikovi bilo bi dobro da obrate pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa potencijalnim partnerom početkom avgusta. 

Kada su u pitanju Blizanci,  Venera u Lavu aktivira njihovo polje koje govori o realizaciji njihovih želja i planova. Venera im daje mogućnost da se potpuno otvore prema partnerskom odnosu posebno ako je u pitanju odnos koji je započet početkom ove godine. Blizanci koji su u dugim emotivnim vezama imaju dobre planove u vezi zajedničke kupovine nekretnine ili stana. 

Što se tiče Rakova,  za  njih je ova Venera  jedno veliko iskušenje jer aktivira njihovo polje sopstvene vrednosti. Oni će ući u preispitivanje sebe i sopstvenih emocija zbog problema iz prošlosti. Kada bude Venera retrogradna tokom jula mnogim Rakovima se vraćaju osobe iz prošlosti i moguće je da će obnoviti kontakt ili vezu posebno ako je partner na rođen u znaku Jarca ili Bika. 

Za Lavove ovo veoma bitan životni period zato što će Venera punih četiri meseci boraviti u njihovom znaku i donosi jako dobre ljubavne mogućnosti. Za sve one Lavove koji su u solo varijanti u ovih par meseci pokreće se ljubav koja može da traje, a ako su već započeli neku vezu početkom godine onda ta veza u ovom periodu dobija svoj pravi oblik. 

Za Device ovo veoma napet period posebno kada su u pitanju odnosi u ljubavi. Saturn u znaku Ribe pravi već neki period opoziciju na njihovo Sunce i Device su stalno u stanju straha i nezadovoljstva pa se odražava i na ljubavne odnose. Krajem avgusta moguć je zanimljiv ljubavni preokret  posebno za slobodne pripadnike ovog znaka. 

Kada je u pitanju vazdušni znak Vaga njima izuzetno prija uticaj ove Venere i moguće je da će mnoge osobe u mom u znaku imati stabilan ljubavni period. Za one koji su u solo varijanti, do kraja avgusta i početkom oktobra postoji vrlo zanimljiva priča sa osobom koja dolazi iz inostranstva ili živi van granica ove zemlje. 

Škorpijama je ovo veoma napet emotivni period zato što će se mnoge stvari iz prošlosti aktivirati što škorpijama itekako neće prijati. Aktivira se njihovo polje ljubomore i posesivnosti pa će svim Škorpijama koji su u dugim vezama, ovo biti veoma negativan period posebno tokom avgusta i prve polovine septembra. Potrebno je čuvati svoju energiju. 

Kada su u pitanju Strelčevi,  ovo leto je veoma povoljno u vezi ljubavi i ljubavni uticaji Venere za Strelčeve donose razrešenje nedoumiceća i problema u vezi ljubomore od strane partnera. Ovo se posebno odnosi na period i na događaje od prošle godine. Oni Strelčevi koji su slobodni, tokom jula će imaće puno udvarača i mogućnost da započnu interesantnu vezu do kraja leta. 

Što se tiče Jarčeva, koji su poznati po svoje ambicioznosti, u ovih narednih nekoliko meseci biće veoma poslovno zauzeti posebno kada je u pitanju jul i avgusta. Ljubavna situacija može da trpi zbog njihovog posvećenog odnosa ka poslu. Slobodni Jarčevi će biti privučeni zanimljivim osobama tokom avgusta i septembra pa je moguće da će započeti intenzivnu i  uzbudljivu vezu sa osobom u znaku Lava ili u znaku Ovna. 

Vodolije će tokom ovog perioda imati jako intenzivne odnose u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa.  Zauzete Vodolije imaće veliko preispitivanje i iskušenje zbog mogućnosti da im se pojavi osoba iz prošlosti naročito krajem jula i početkom avgusta.  Oni koji su u solo varijanti imaće jako puno mogućnosti da pokrene neku vezu ali prave mogućnosti ih čekaju tokom oktobra. 

Kada su u pitanju emotivne Ribe,  za njih je ova godina itekako prekretnica posebno zbog uticaja Saturna u njihov znak. U ovom periodu leta Venera u znaku Lava donosi im stabilnost na poslovnom planu a kada je u pitanju ljubav,  mogući su manje preokreti u stabilnim vezama. A oni koji su u solo varijanti već neko vreme mogu da IMAJU lepe ljubavne priče tokom jula i početkom septembra. 

Komentari (0)
Loading