Stiže nam Venera u Lavu i tu ostaje do jeseni: Samo jedan znak će pronaći ljubav svog života, ostale čekaju razvodi i svađe

Jelena Vukelić Vesti 23.10.2023 19:45 0

Venera će 5. juna ući u vatreni znak Lava i ostaće tu do 19. oktobra. Spremite se za veoma intenzivan periodu u ljubavi

Amal Kluni, Džorž Kluni

Shutterstock

Lav je blistav i kreativan fiksni vatreni znak zodijaka, najpoznatiji po svom duhu za dramatičnost i glamuroznoj blistavosti, pa kada ljupka Venera, planeta ljubavi i romantike, bukne kroz svoju sunčanu teritoriju, svi ćemo se razmetati koketnošću i dati romantični kraljevski tretman

Svi znakovi imaju tendenciju da odbace svoje inhibicije i budu upadljiviji u pogledu svoje strasti kada je Venera u Lavu, pa se nemojte iznenaditi ako postanete malo dramatičniji i nežniji u izražavanju ljubavi. Sada je vreme da budete razigraniji u potrazi za zadovoljstvom, pa dozvolite Lavovoj sunčevoj energiji da vam pomogne u tome. 

 

Ovan

Sa Venerom koja osvetljava teritoriju drugog vatrenog znaka, pred vama je vruć mesec pun flertovanja i zadovoljstva. Ako ste slobodni, ovo je neverovatno vreme za zabavljanje, jer ćete imati mnostvo poznanstva. Ako ste u vezi, usredsredite se na to da napustite svoju rutinu i budete razigrani i ljubazniji jedni prema drugima.

Bik 

Ovog meseca možda nećete imati želju da pokažete svog ljubavnika u javnosti, ali možete pojačati toplotu u odnosu i blistati  kod kuće. Povećajte romantičnost u svom životu tako što ćete uložiti u neke dodatne glamurozne i senzualne dodire - nove svilenkaste posteljine, neke opojne mirisne sveće i sveže crvene ruže. 

Blizanci

Ako želite da flertujete sa nekim ovog meseca, Blizanci, nemojte se suzdržavati, sada je vreme da iskoristite svoj dar zezanja da izrazite svoja osećanja i izgradite romantične veze. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da su društveni mediji ili aplikacije za upoznavanje dobar način da se povežete sa nekim svežim licima tokom ovog tranzita. Ako ste u vezi, isplanirajte zabavna jednodnevna putovanja .

 

Komentari (0)
Loading