KAKO RAZUMETI MUŠKARCA RIBU Osetljiv, romantičan, ali i preke naravi
Foto: Shutterstock

Počnimo sa upozorenjem. Ako vam se sviđa muškarac Riba na prvom mestu, preuzmite punu meru odgovornosti - govorimo o osobi koja ulaže sve - svoje srce i dušu i nemojte se igrati sa njim u ljubavi.

Kako razumeti muškarca Ribu?

Takvi partneri mogu osvojiti slabe i „iznemogle“ žene kojima je potrebna njihova zaštita i protekcija. Ribe vole da ih podržavaju.

Muškarac Riba sanja o fantastičnom dvorcu u kome se on i njegova draga osećaju bezbedno od ludila i okrutnosti sveta. Imate posla sa idealistom i sanjarem koji ne trpi da mu iluzije razbijete svakodnevnim problemima. Muškarac Riba ne voli kada mu maštanje prekinete svakodnevnim realnim stvarima.

Moramo da odamo počast tim ljudima jer su svesni njihove tendencije da sanjare i da će biti u potrazi za partnerom koji će biti "most" sa oštrim i tako dosadnim svetom. Drugim rečima - partner mora da bude praktičan i razuman, koji će preuzeti deo važnih odluka i kućnih poslova. Ako je potrebno, da povratite Ribu sa neba na zemlju, kliknite prstima ispred njegovog nosa. Jednostavan primer - putovanje: romantični muškarac Riba će doći do čarobnih ponuda i aktivnosti koje treba da posetite, ali pasoše, avionske karte, osiguranje, registraciju automobila, zakup i sve ostalo morate vi da preuzmete.

KAKO RAZUMETI MUŠKARCA RIBU Osetljiv, romantičan, ali i preke naravi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako da znate da se muškarac Riba zaljubio u vas? Ne zaboravite - predstavnici ovog znaka pate od hronične stidljivosti, pa čak i ako su do ušiju u ljubavi, oni to neće pokazati tako lako. Ne gurajte i ne žurite stvari. Pokušajte da ih ne ismejavate i da ih ne povredite čak i da je u pitanju nevina šala.

Takav čovek neće tolerisati krutost, podsmeh ili grublji stav, ne samo prema sebi, več i u odnosu na druge ljude. Ako u njegovom prisustvu uvredite nekoga, on će dramatično promeniti mišljenje o vama.

Odaberite odeću u kojoj se osećate što ugodnije. Ribe mrze kada nešto ograničava njihovo kretanje i dobro je kada pored njih neko ne doživljava takvu neprijatnost. Radije birajte odeću u svetlim bojama.

Romantika za one koji su rođeni u znaku Ribe je presudna. Sveće, muzika, šampanjac, latice ruža - romantični atributi su neophodni da se dobije najveći užitak.

Čim shvate da delite simpatije i spremni ste da prihvatite udvaranje – neće oklevati. Za romantična iznenađenja, muškarac Riba je pravi majstor. On nije škrt sa komplimentima i poklonima. Vaša lična sreća (svaki minut vremena!) postaje prioritet za njega. On vas podiže na pijedestal i spreman je da sa vama deli najvrednije stvari koje ima - iluzije i snove.

Osetljivost - ključni koncept kada je u pitanju Riba. Ali ova opcija ima drugačiji stepen. Pitanje je, koliko je osetljiva i ranjiva osoba pored njih? Nastavljate da hodate kao po jajima, plašeči se da kažete reč koja "slučajno može da uvredi". Ovo može biti izuzetno naporno. Drugi rizik - da preuzmete ulogu edukatora i stalno budite usnulog partnera. S vremena na vreme podsetite ga da je vitez u sjajnom oklopu, a da ste vi - dama njegovog srca, a ne obrnuto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading