VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN Blizancima nova ljubav, Škorpiji veći novac, Vodoliji poslovni neuspeh
Foto: Shutterstock

OVAN

Ukoliko ste u vezi, ovo će biti mesec u kojem ćete se suočiti sa određenim problemima. Verovatno ćete se osetiti pritisnuti obavezama koje ste preuzeli na sebe, što može uzrokovati napetost u vašem odnosu. Ako ste slobodni, jun će vam doneti priliku da upoznate nekoga posebnog. Možda ćete upoznati nekog kroz posao ili neku društvenu aktivnost. Bilo da se radi o prolaznoj avanturi ili dugoročnoj vezi, ovo će biti mesec u kojem ćete se zabavljati i uživati u druženju.

Imate priliku da ostvarite značajan napredak u svojoj karijeri, ali samo ako budete spremni da preuzmete inicijativu i rizikujete. Možda ćete se suočiti sa određenim preprekama, ali nemojte se obeshrabriti. Ukoliko budete strpljivi i istrajni, uspeh će doći. Budite otvoreni za nove prilike i ne propuštajte šanse koje vam se nude. Moguće je da ćete dobiti ponudu za rad na novom projektu ili poslovnom partnerstvu. Ključ je u produktivnoj komunikaciji, usavršavajte se i ostanite otvoreni za nove ideje i kontakte!

Preterano naprezanje može dovesti do povreda i umora.

 BIK

Bićete privlačni i popularni među ljudima, što će vam pomoći da privučete pažnju neke osobe koja vam se dopada. Međutim, pazite da ne preterate u flertu jer to može izazvati ljubomoru kod vašeg partnera. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj mesec da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Pričajte o svojim osećanjima, mislima, strahovima dozvolite voljenoj osobi da vam se približi u emotivnom smislu.

Na poslu vas očekuju izazovi, ali ne brinite, vi ste sposobni da se nosite sa njima. Imajte poverenja u sebe i svoje sposobnosti. Moguće su i promene u poslovnom okruženju, pa budite otvoreni za nove prilike. Ukoliko vam je potreban savet ili iskren razgovor usmerite se na svoju porodicu ili prijatelje.

Ojačajte imunitet uz pravilnu ishranu.

 BLIZANCI

Jun je mesec koji donosi pozitivne promene na polju ljubavi za Blizance. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom će biti stabilan i pun ljubavi, a ako ste sami, moguće je upoznavanje nekoga zanimljivog. Ovo je dobar mesec za rad na odnosu sa partnerom, ali i za pronalaženje načina kako da poboljšate svoju komunikaciju. Nemojte odustati od svojih snova. Slobodnim pripadnicima znaka se smeši nova ljubavna veza, uživajte!

Moguće su prilike za napredovanje i unapređenje, posebno ako ste već dugo u istoj firmi. Ako ste u potrazi za poslom, ovaj mesec je povoljan za pronalaženje novih poslovnih prilika. Međutim, budite oprezni prilikom sklapanja novih poslovnih dogovora i proverite sve detalje pre nego što potpišete bilo kakav ugovor. Potreban je poseban oprez i koncetracija kada su u pitanju administrativni poslovi.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN Blizancima nova ljubav, Škorpiji veći novac, Vodoliji poslovni neuspeh

Foto: Shutterstock

 

 RAK

Na početku juna Venera je u Raku što ovaj period čini veoma emotivan za vas. Ako ste u vezi, moguće su napetosti i nesporazumi sa partnerom. Budite strpljivi i pokušajte da rešite probleme razgovorom. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubavna veza, ali budite oprezni jer je moguće da vam neko neće biti u potpunosti iskren sa vama.

Na poslu ćete biti veoma produktivni i motivisani. Ovo je pravi trenutak da se usmerite ka svojim ciljevima i ostvarite neke značajne rezultate. Budite oprezni u finansijskim transakcijama i ne rizikujte previše. Ukoliko ste u situaciji uštedite deo novca.

Pokrenite se, vašem telu nedostaje fizička aktivnost!

 LAV

Potrebno je da se posvete razvijanju empatije i razumevanju partnerovih potreba i želja. Pokušajte da razumete trenutne životne okolnosti u kojima se partner nalazi i umesto da krijete svoje strahove i osećanja izrazite ih. Druga polovina meseca savršena je za putovanja, bilo da ste slobodni ili u vezi. Putovanja će podstaknuti pozitivnu energiju u vama i pružiti priliku slobodnima da steknu nove kontakte.

Lavovi će se u junu osećati puni energije i samopouzdanja, što će im biti od pomoći u poslovnim aktivnostima. Ukoliko se fokusiraju na svoje ciljeve i ne odustaju lako, mogu postići značajne rezultate. Ipak, preporučuje se da ne preteruju sa ambicijama i da ne ulaze u rizične poslovne poduhvate bez adekvatne pripreme i procene rizika.

Dobro se osećate.

 DEVICA

Ljubavni život Device će biti pod uticajem Merkura koji je u retrogradnom hodu, što može dovesti do nesporazuma i komunikacionih problema sa partnerom. Preporučuje se da budu otvoreni i iskreni u svojim namerama i željama, kako bi izbegli konflikte i razočaranja. Trenutno slobodne pripadnike znaka ne očekuju veće promene na ljubavnom planu.

Device će se u junu osećati veoma motivisano i produktivno u svom poslu. Mogu imati priliku da pokažu svoje sposobnosti i da dobiju zasluženo priznanje. Međutim, preporučuje se da ne zanemaruju svoje zdravlje i da paze na stres, kako bi izbegle nagle promene raspoloženja.

Vežbe disanja, joga i boravak u prirodi mogu biti od koristi kada je eliminisanje stresa u pitanju.

devojčica

Foto: Shutterstock

 

 VAGA

Venerin hod trenutno u vama stvara nemir, mnoge vage se prispituju i žele da okončaju odnose koji nisu perfekti. Razmislite da li ste vi perfektni? Nemojte biti previše grupi, pokušajte da sagledate i sebe i svoju krivicu u odnosu sa partnerom a sve kako bi došli do produktivnog rešenja koje će vam na duže staze doneti sreću. Slobodne Vage mogu ući u neobaveznu vezu sa osobom koju duže vreme poznaju preko prijatelja ili rođaka.

Pokušajte da ostanete fokusirani na dugoročne ciljeve, sada nije trenutak za kolebanje. U drugoj polovini meseca pruža vam se prilika da steknete novo znanje i veštine, nemojte se dvoumiti! Očekuje vas zadovoljavajući mesec kada su finansije u pitanju, možete da se opustite i uživate u svakodnevnici.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

 ŠKORPIJA

Jun Škorpijama pruža olakšanje, nakon napetih astroloških aspekata i pomračenja pruža vam se prilika da se odmorite. Stresan period je iza vas, sada je pravi trenutak da nadoknadite energiju i raščistite nejasnoće u odnosu sa dragim ljudima. Nemojte odustati od svoje namere, vi tragate za istinom što je sasvim legitimno. Slobodne Škorpije usmeriće pažnju ka novim poslovnim poduhvatima, ne očekuju vas veće promene, piše mogujatosama.rs.

Zadvoljni ste trenutnom poslovnom poziciom, mnogi od vas prihvataju dodatan posao koji će im doneti veću količinu prihoda na samom kraju meseca. Dobro se organizujte kako vaše telo ne bi trpelo, potrebno je isplanirati vreme tako da možete da odmorite i naspavate se u suprotnom nećete biti produktivni. Možete vi to!

Nema većih promena na zdrstvenom planu.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN Blizancima nova ljubav, Škorpiji veći novac, Vodoliji poslovni neuspeh

Foto: Shutterstock

 

 STRELAC

Jun 2023. godine donosi vam priliku da se zbližite sa partnerom na novi način. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva i ne bojte se da pokažete svoju ranjivu stranu. Ako ste slobodni, možete očekivati nova poznanstva i avanture. Uživajte u letnjem periodu koji je pred vama i koji je kao stvoren za uživanje.

Jun je mesec u kojem ćete se suočiti sa izazovima na poslu, ali sa pravim pristupom i rešavanjem problema, uspeh je zagarantovan. Budite uporni i ne odustajte lako. Ovo je takođe dobar period za učenje novih veština i širenje znanja, pogotovo ako se opredelite za polaganje vozačkog ispita ili putovanje tokom kojeg ćete usavršiti određene hobije. Sve što ima veze sa transportom i putovanjima donosi vam uspeh!

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

 JARAC

Određene bolne trenutke uspeli ste da prevaziđete tako što ste se fokusirali na poslovne aktivnosti. Jun vam donosi nove životne lekcije usled retro Saturna, prodrmaće vas iz korena. Ne možete da prikrivate svoja osećanja, na taj način narušavate fizičko zdravlje. Ovo je prilika da se pokrenete, da radite na sebi kako bi napredovali u odnosu sa voljenim ljudima. Slobodne Jarčeve očekuje komunikacija sa osobom iz prošlosti.

Kada su poslovne obaveze u pitanju naoružajte se strpljenjem, mnogi od vas imaju priliku da obučavaju novog zaposlenog ili drže predavanja i prezentacije pred celokupnim kolektivom. Usavršite svoje veštine, pokažite se kao odgovorna osoba koja strastveno voli svoj posao. Nema razloga da ovog puta ostanete u senci. Nemojte ishitreno trošiti novac!

Osetljivo vam je grlo.

 VODOLIJA

Jun mesec će biti dobar za vašu ljubavnu situaciju. Ako ste u vezi, očekujte mnogo romantičnih trenutaka i lepih iznenađenja od vašeg partnera. Ako ste slobodni, ovo je dobro vreme da izađete i upoznate nekoga novog. Pokrenite se, nemojte dopustiti da vas trenutni poslovni problemi pokolebaju razgraničite privatan i poslovan život koliko god je moguće.

Moguće je da ćete ovog meseca imati poteškoća u vašem poslu. Važno je da ostanete fokusirani i ne dozvolite da vas stres obuzme. Budite strpljivi i ne očekujte previše brze rezultate. Važno je da ostanete posvećeni svom radu, drugi deo juna je znatno opušteniji i tada možete rešiti trenutne poteškoće. Dokažite kolektivu da verujete u sebe i da ste svesni da možete da ostvarite zacrtane ciljeve.

Pazite na svoje zdravlje, posebno na hronične bolesti i tegobe koje se mogu pojaviti.

 RIBE

Vaša ljubavna situacija će biti u ravnoteži tokom ovog meseca. Ako ste u vezi, bićete zadovoljni time što ste pronašli nekoga sa kim se slažete i delite zajedničke interese. Ako ste slobodni, moguće je da će se pojaviti neko novo interesantno u vašem životu. Ipak, ne žurite sa donošenjem odluka i pustite stvari da se razvijaju prirodno.

Ukoliko niste iskoristili priliku koja vam se pružala tokom maja, iskoristite prvu polovinu juna i pokrenite se . Nemojte dopustiti da vaše kolege ugrabe povišicu koja pripada vama, ovog puta zaista se vredi potruditi. Sredina meseca je znatno usporenija, odmorite kako bi prikupili snagu za poslednju nedelju juna koja od vas može tražiti maksimalni angažman. Očekuje vas pozitivna komunikacija sa poslovnim saradnicima.

Dobro se osećate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading