KAKO ZAVESTI MUŠKARCA BIKA Ove četiri tehnike sigurno pale
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Bik je najsrećniji nakon slasnog obroka. Zapamtite, ako već zovete Bika na ručak ili večeru, nahranite ga odmah. Dugo čekanje na jelo kod Bikova izaziva veliki kontraefekat. Biku je potpuno logično da je hrana na prvom mestu, a da tek potom sledi seks.

Piknik u parku

Ono što Bika može da oduševi jeste piknik. Prostrite ćebe, nabavite meke jastuke, jer je Bik rođeni hedonista. Ne zaboravite na korpicu ukusne hrane i ponudite mu nezaboravan dan.

Nemojte da zaboravite vino, pregršt komplimenata i "dezert". 

Ipak, odvojite i vreme za dremkicu nakon vođenja ljubavi, jer Bikovi vole da zaspu nakon seksa, to im mnogo prija.

Večera kao u filmovima

Ako Vam se dogodilo da se zagledate u Bika koji nije posebno zainteresovan za izlete, svejedno možete jesti na svežem vazduhu - za stolom na balkonu ili terasi, ili čak organizovati piknik na podu svoje dnevne sobe.

KAKO ZAVESTI MUŠKARCA BIKA Ove četiri tehnike sigurno pale

 

 

Stavite mu do znanja da uživate pored njega. što zaista nije teško, ali s obzirom da će atmosfera biti intimnija idite na kartu senzualnosti - jedite na zavodljiv način i ukradite mu po koji poljubac, i dozvolite da i vama bude ukraden. 

Pogledajte neke od ovih filmova kao uzor:

Kao voda za čokoladu (1993)

Žena na vrhu (2000)
Flešdens (1983)
La Grande Bouffe (1973)

 

Koža

Golotinja je uzbudljiva Bikovima. Oni žele da vide što više od tela potencijalnog partnera. Želi da ima dobar uvid u ono šta ga čeka, jer Bikovi nisu baš oduševljeni iznenađenjima. Kada se radi o Biku, ne morate da se brinete što niste savršeni. Bik pronalazi nešto njemu seksi na bilo kom obliku tela, piše Astrolook.

Dobar način da sebe i Bika istovremeno skinete je noćno kupanje, naravno, bez odeće.

Masirajte svoj put prema Bikovom krevetu

Vrat Bikova je vrlo osetljiv na dodir. Zodijački znak Bika upravlja područjem vrata. Ako biste poljubili u vrat svog Bika, videli biste da ga to jako uzbuđuje. Ako se oglasi stenjanjem, nastavite i osetite kako dahće kao u koridi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading