BEZ LJUTNJE! NAJGLUPLJI ZNAKOVI ZODIJAKA Ovan emotivno hendikepiran, Bik tupav, a Strelac...
Foto: Shutterstock

Kod ovih znakova je problem što najpre reaguju, pa tek posle razmisle. Odluke donose na temelju osećanja, a ne znanja, međutim spadaju u najsrećnije horoskopske znakove. 

Rak

Prema ovoj listi našao se na prvom mestu zbog svoje hiperosetljivosti i sklonosti ka naglim reakcijama koje nisu odraz inteligencije. Odluke donose na osnovu osećanja, bez logike i činjenica.

Strelac

Opsednuti su sami sobom, neodlučni i skloni tome da se ne bore za sebe. Zbog toga odaju utisak da su manje inteligentni, iako su znak koji najbolje sagledava širu sliku.

Ovan

Oni su najveća misterija ove liste, jer su istovremeno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno čine se zabavnima. Ne mogu da se pohvale emocionalnom inteligencijom, posebno kada treba da razumeju druge - oni to prosto ne umeju. 

Vage

Iako se čine inteligentnima, svoju moć koriste za manipulaciju. Za razliku od ovnova koji ne razumeju tuđa osećanja, vage imaju malu dozu empatije. Sklone su paranoji i takvim ponašanjem teraju ljude od sebe.

Lavovi

Vole da preteruju i jako su egocentrični, a zbog toga su spremni na sve da ih drugi zavole. Pokušaće sve da učine da bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. 

Bikovi

Poslednji znak na ovom popisu, a opisuje ih egocentričnost i "tupavost", pogtovo što ne znaju da gube. Kad nešto nije po njihovom znaju da reaguju ishitreno, mogu da budu zbunjeni i izgubljeni, što i čini da ih ljudi ne vide kao inteligentne. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading