HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. APRIL Za Vodoliju nova ljubav je na pomolu, Raku put u inostranstvo, Devici pluća slaba tačka
Foto: Pixbay

OVAN 

Posao: Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu.

Ljubav: Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

BIK 

Posao: Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije.

Ljubav: Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav, ali pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

BLIZANCI 

Posao: Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. APRIL Za Vodoliju nova ljubav je na pomolu, Raku put u inostranstvo, Devici pluća slaba tačka

Foto: printscreen/in a scene from "Sex and the City."

 

RAK 

Posao: Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom.

Ljubav: Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

Zdravlje: Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

LAV 

Posao: Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije.

Ljubav: Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

DEVICA 

Posao: Negujete korektne odnose sa okolinom. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje.

Ljubav: Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavost.

Zdravlje: Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. APRIL Za Vodoliju nova ljubav je na pomolu, Raku put u inostranstvo, Devici pluća slaba tačka

Foto: Pixbay

 

VAGA

Posao: Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi.

Ljubav: Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni u vezi.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite.

Ljubav: Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

STRELAC

Posao: Vreme je pogodno za trgovinu nekretninama, razmišljanja o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima.

Ljubav: Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. 

HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. APRIL Za Vodoliju nova ljubav je na pomolu, Raku put u inostranstvo, Devici pluća slaba tačka

Foto: Pixbay

 

JARAC

Posao: Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje.

Ljubav: Partner zna da ga shvatate ozbiljno, da ste za njega zabrinuti, a to mu godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

VODOLIJA 

Posao: Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage.

Ljubav: Nova ljubav je na pomolu.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

RIBE

Posao: Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje.

Ljubav: Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, rekreacija bi vam prijala.

Komentari (0)

Loading