ČANGRIZAV, PRELJUBNIK, LENŠTINA, MOŽE LI GORE Ovo su najgori muževi po horoskopu
Foto: Shutterstock

Rak

Bračni život sa Rakovima nije uopšte lak. Iako su muški pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, retko će vam to pokazati, a kamoli kazati. Na izgled će biti ravnodušni i hladni dok im emotivna oluja para unutrašnjost. Zato može doći do velikih nesuglasica, a njihova izabranica nikada neće biti potpuno sigurna u njihova osećanja. Nećete ih čekati u kasne sate, jer su veoma su porodično nastrojeni i tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu.

Ipak, često su džangrizavi i znaju mnogo da zanovetaju. Uglavnom su verni svojoj supruzi, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku u braku uvek mora biti dominantan. Slagaćete se dobro dokle god pristajete na to da budete njegov pratioc, a ne ravnopravan partner. Njegov krhki ego ne podnosi da žena ima bolji posao, da više zarađuje od njega, da se ističe više od njega ili da je u bilo čemu bolje od njega, pa ako pristajete na to da živite u njegovoj senci, brak će funkcionisati odlično. Veoma je ljubomoran i posesivan, pravi problem kada njegova izabranica i krajičkom oka pogleda drugog muškarca, a sa druge strane smatra da je potpuno normalno da on flertuje sa svima. 

Devica

Ovaj znak je vrlo diskriminativan i kritičan, i nije ga ni malo lako zadovoljiti. On je izbirljiv, ne voli da se vezuje, ima duboko ukorenjen strah od infekcije, a sve su to karakteristike koje imaju važnu ulogu u njegovom odnosu prema ljubavi. Muškarac Devica bolesno je pedantan i sve mora da bude na svom mestu. U stanju je da danima ne priča sa suprugom samo zato što nije koristila podmetač kada je stavila čašu na sto. Veran je partner, iako ne preterano uzbudljiv. Kao roditelj veoma je kritičan, hirovit, usplahiren i hladan. Iako će naravno voleti svoje dete, ono će često to dovoditi u pitanje zbog njihovog hladnog stava i preteranog kritikovanja. Uspeh u braku je donekle moguć, ako partner ima nešto sličan karakter.

Komentari (0)

Loading