Ne greše kada su odevne kombinacije u pitanju: Ovi horoskopski znaci su pravi modni stručnjaci
Foto: Shutterstock

Bik

Njih prosto ne možete da ne primetite na ulici. Gde god da se pojave, obaraju sa nogu svojim izgledom, savršeno uklopljenim bojama ali i činjenicom da njima sve savršeno stoji. Njima možete bez pogovoro da dopustite da budu vaši lični stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud se vrlo lako primeti, kao i njihova potpuna predanost i slepo praćenje trendova. Sa velikom pažnjom biraju svoje odevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada neće izaći ukoliko njihov izgled nije doveden do savršenstva. 

Lav

Lavovi potpuno "otkidaju" na kvalitet. Njima je to možda i najvažnije. U stanju su da potroše brdo novca ukoliko im to omogućava da imaju u svom vlasništvu najfinije tkanine, kože, i unikatno sašivene odevne komade. Vrlo često ih možete videti u "komadima" koje niko drugi ne bi nosio jer oni žive za to da budu tema razgovora, kao i da budu primećeni. 

Vodolija

Vodolija se uvek odlučuje za otmenu klasiku. Rado kupuje vanvremenske komade, koji su uvek "moderni", a vrlo često ni od čega ume da napravi pravi bum! Oni su vrlo vešti u sređivanju prostora za život, a isto tako znaju u šta treba da ulože novac, kao i šta treba zaobići u širokom luku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading