ČEKA IH PRAVI PAKAO U APRILU Pomračenje Sunca u Biku doneće haos i nevolje za 3 znaka horoskopa
Foto: Pexels

Spoj Sunca u Ovnu sa Hironom (ranjeni iscelitelj) istog dana može pojačati strahove, anksiozonost. April je mesec transformacije, promena, razvoja - ali neke lekcije se u životu uče na teži način. Mesec počinje mladim Mesecom u Ovnu, pa se pripremite za šale, zabavu, novi početak.

Ovo može uticati na vaše nesigurnosti, asociati vas na prošlost, ali je važno da osvestite - ovakve situacije se događaju kako bismo ih se oslobodili i iscelili svoje srce.

30. aprila nas očekuje pomračenje Sunca u Biku koje ima moć da izazove neočekivanu promenu u vašem životu. Iako transformacija može biti teška i stresna, ona vas uvek vodi korak bliže sudbini koja je oduvek bila vaša. Prepustite se tajnama Univerzuma, jer uprkos ovakvoj energiji, imaće nešto lepo u planu za vas.

Astrolozi otkrivaju koja 3 horoskopska znaka će se suočiti sa najviše izazova i nevolja tokom aprila 2022. godine:

Lav - Pihvatate bol koji je potreban da biste dobili ono što želite! Ako se osećate kao da vam se svaka vrata zatvaraju pred nosem ovog meseca, nemojte biti previše strogi prema sebi. Dolazite na ivicu promene i osećate pritisak da napravite pravi potez. Međutim, pod pritiskom se može dogoditi mnogo lepih stvari, i ako je stena spremna da izdrži jaku toplotu, na kraju će postati dijamant. Znajte da će sve što vas čeka na drugoj strani biti simbol svih nevolja koje ste podneli. Za uspeh je potrebno vreme, i što ste više strpljivi, više se fokusirate na važne stvari i približavate se uspehu.

Vaga - Lečite emotivne rane iz prethodnih odnosa. Ovog meseca, vaši odnosi se šire izvan onoga što su bili ranije. Jačate ih i učite kako da sarađujete sa drugima na dubljem nivou. Budite svesni koliko energije ste sposobni da date, jer kako april dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da imate previše toga da uradie. Zatražite svoje pravo da odbijete nešto ako je u suprotnosti sa nečim što ste vi želeli ili planirali. Vi ste osoba koja odlučuje gde su vaši prioriteti.

Vodolija - Prihvatate duboku promenu koja počinje kod kuće. Kako ovaj mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da se aktiviraju svi vaši najgori instinkti. Dok pomračenje Sunca u Biku zauzima mesto u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, pronalazite hrabrost da se zagledate u senke, odnosno u probleme koje biste obično ignorisali. Umesto da izbegavate nesavršenstvo, vi možete da otkrijete način na koji su vas vaše slabosti učiniti još moćnijim. Verujte da sve što nije dobro može to postati. Rešite probleme u domu sada kada je energija povoljna i možete ih uz ljubav i volju još više razvijati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading