Trostruki ubica: Marko Jovanović
Alo!
Trostruki ubica: Marko Jovanović

Alo!

Trostruki ubica: Marko Jovanović, Foto: Alo!

Obdukcioni nalaz pokazao je da je Jovanović mladića prvo zadavio i tako onesvešćenom mu žiletom sekao vrat. Na grkljanu je izbrojano deset posekotina.

- Kada je video da je nesrećni Šarić mrtav, najverovatnije iz dosade mu je grizao uši. Čuvari su ga zatekli sa krvavim ustima, a ubijenom su falili delovi ušiju. Po zidovima ćelije bili su ispisani neki znaci krvlju ubijenog - objašnjava naš sagovornik.

Zanimljivo je to da Jovanović ni posle pola godine ne želi da kaže zbog čega je ubio mladića sa kojim je delio ćeliju. On ni na saslušanju kod tužioca nije želeo da iznese svoju odbranu - s obzirom na to da ionako izdržava kaznu od 40 godina zatvora, očigledno je smatrao da nema svrhe da opravdava zverski čin.

Umesto toga, Jovanović se zabavljao time da prostački i nasilnički nastupi prema postupajućem tužiocu u ovom predmetu.

“Niški Hanibal Lektor” je u “Padinjaku” inače služio 40 godina robije zbog dvostrukog ubistva koje je u oktobru 2010. počinio u niškom naselju Duvanište. Marko je, takođe sečivom, tada ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23). Motiv ubistva Danijele bio je ljubomora, a Aleksandar se Marku “zamerio” time što je policiji prijavljivao svađe.

Dva ubistva u zatvoru

U Padinskoj skeli su se prošle godine dogodila dva ubistva. U januaru 2016, Zoran Marković (36) ubio je cimera Predraga Amovića (36). Ubistvo se takođe dogodilo u ranim jutarnjim satima, s tim što ubica nije koristio sečivo, već pertle, kojima je zadavio žrtvu dok je spavala. Dvojica cimera prethodno su se posvađali, a razlog je navodno bio to što je Amović duže vreme ponižavao Markovića, često mu je govorio da je cinkaroš i vređao ga.

 

Komentari (4)

Jelena

25.05.2017 15:59

Psihopata po definiciji. Kamo sreće kada bi psihijatri još u osnovnoškolskom uzrastu ustanovljavali ko će postati psihopata (neretko se vidi već tada) i kada bi preventivno sredina, uključujući zatvorske cimere, mogla da se nekako izoluje od njih... Strašno, strašno...

Ja

25.05.2017 19:28

@Jelena - A kako ce to da ustanove keve ti?

yoca

25.05.2017 17:55

Ovome je ludnica za garantovana do kraja života. Za 40 godina sigurno neće nikoga tranzirati, a kad izadje će neko platiti životom.

deki

26.05.2017 09:31

Koliko sam citao price cimer ga je silovao ,sta mu je ostalo da uradi ?