ORI SE BELA KUĆA Ana i Miljan u žestokoj raspravi oko boli koju je doživela kao prevarena žena, Vračević ovim urnisao Zvezdana!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Ana Ćurčić stala u Bilalovu odbranu, Miljan Vračević i ona su ušli u raspravu.

-Moje mišljenje ne možeš da menjaš ni ti ni bilo ko. Anđeli je obraz propao, je l' ti imaš obraza, je l' imaš časti, šta si izgubila ti? Ništa, ne za*ebavaj. Nisam te ja upoznao sa njim - rekao je Miljan.

-Nemoj mi uvlačiti njega, nije to ni poenta. Ko je tebi rekao da sam se ja uvredila što si ti rekao da je on mangup - rekla je Ana.

-Ti si se svoje muke rešila, a njihove muke tek počinju. Ja sam ti rekao ko je najgore prošao i ko će ostati obrukan. Daj ti sebi ženo šansu. Ti si ceo život ispunila, a ona je na početku života. Ti si se rešila Ana - rekao je Miljan.

-Jesam druže, ali to ostavlja ogromne posledice i na mene i na moju porodicu. Mene boli du*e za njih dvoje - rekla je Ana.

-Ti imaš problem kad ti neko kaže da misli surotno od tebe. Ja sam se distancirala od tebe, ali mislim da si dobronameran prema meni, mislim da si inače dobronameran - rekla je Ana.

-Meni je dosta lakše kad si mi rekla. Ja ti govorim da bih te rasteretio tereta, da ti ublažim bol i čemer koji osećaš, a ne da ga obezvredim - rekao je Miljan.

-Ma nije on bio mangup, on je bio zvučno ime, lep dečko i sin košarkaša, ali nije bio mangup već klinac od 17 godina, frajer, a ne mangup - rekla je Ana.

-Ne šeta tek tako neki klinac onakvu devojku. On nije bio klinac kao svi - rekao je Miljan.

RASKID KOMBINACIJE PROŠAO MIRNO Maja odmah dotrčala i ponosno saopštila Slađi da se otarasila Zvezdana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading