NASILNICI IZ RIJALITIJA Oni su udarali žene pred kamerama, a jedan od njih je osuđen na kaznu kućnog zatvora!
Printscreen

Stefan Karić nije jedini osumnjičeni nasilnik među učesnicima rijaliti šou programa koji kad tad pokažu svoju nasilnu crtu. Za njim je policija raspisla poternicu zbog toga što se sumnja da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

Pored njega, silu nad ženama pokazali su i Zvezdan Slavnić, Filip Car, Miki Đuričić, Vladimir Tomović. Slične ispade, ali jednako odgovorne imali su i Filip Đukić, kao i Milutin Radosavljević Mili. Ovi učesnici nisu jedini koji su imali zverske napade na žene.

U "Zadruzi 2" Miki Đuričić je udario šamar Suzani Perović , a Nadeždu Biljić je udarao štakama, zbog čega je osuđen na kaznu kućnog zatvora.

Njegov kolega po nasilju iz iste sezone Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija zbog pokazivanja sile nad starletom Aleksandrom Subotić.

Car je u više navrata pokazivao svoju snagu u rijalitiju.On je tukao Maju Marinković i Dalilu Mujić. Pored verbalne jačine da uvredi, omalovaži i izvređa, on je u nekoliko navrata pokazao da ume da udari šamar, davi, čupa i maltretira žene.

Zvezdan Slavnić nasrnuo je na Anu Ćurčić , ali i na Anđelu Đuričić.

POTRESNA SCENA U ZADRUZI Marija i Ivan guše se u suzama zbog malog Željka, nastao muk, evo šta se desilo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading