MARIJA JE IZBACILA MILJANU IZ ZADRUGE! Zola neće više da ćuti, otkrio sve o Kulićkama, cimeri zanemeli od šoka
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Miljana Kulić hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je iz "Zadruge 6", a njena majka u jednoj od emisija sukobila se sa njenim bivšim izabranikom Lazarom Čolićem Zolom.

-Moja želja je bila da se Miljana ne nađe u sezoni sa Zolom jer smatram da psihički to ne može da iznese i to je i dokazala. Smatram da je njoj mnogo bolje. Kad ja kao majka osetim da ona više ne treba da bude ovde, iz bilo kod razloga, moja želja je da ona izađe odavde i da ode kući. Niti se ja ovde sa bilo kim takmičim, zezam se sa ljudima, šalim se, ja kažem u finalu izlazim. Možda ja izađem za 4 nedelje, ona je voljenija u narodu milion puta. Ja nisam doprinela da ona izađe. Ona zbog Zole nije dobro, peta sezona sve isto. - rekla je Marija.

-Složio bih se ja sa Marijom da Miljana nije bila dobro, posle onog svega što se izdešđavalo za Uskrs. Jeste pokazivala da nije dobro, generalno se ne oseća lepo ovde, ali isto tako ne smemo da zaboravimo situacije kad je bila izuzetno dobro, kad je bila izuzetno zanimljiva - rekao je Zola.

-Mogla je da se desi trudnoća, a ne razmišljate o tome da napolju niste mogli nikada i da niste dokazali da više nećete da idete u kazino - rekla je Marija.

-Kad smo bili u odnosu super kad je bio, da smo zanimljivi, nikad niko nije govorio za Miljanu da je loše, imali smo priliku kad je Marija rekla i u tim momentima da je Miljana kući kod Bebice - rekao je Zola

-I da je otišla u Urgentni na kontrolu i da su joj rekli da ne sme još 6 meseci, ona ni njih ne bi poslušala. Nenad zna da ne sme, sad su kući i ima zaštite. taman posla to da se desi, onda bih ga zadavila - rekla je Marija.

-Ko je spomenuo kakvu trudnoću? Sad ja njoj treba da pričam šta smo radili, jesi bila sa nama ispod pokrivača? Kad je Miljana bila u situaciji sa mnom, kad su svi govorili da je super, Marija je ustajala i sve najgore govorila, znači da ona nema ovakvo mišljenje, hoću da napravim poređenje, kad smo bili super, kad smo bili u rajskom, isti ovakvi komentari su bili. Meni je Miljana pričala da je njoj Marija u WC-u govorila da treba da ide odavde, da treba da beži - rekao je Zola.

-Ja sam njoj rekla onog dana kad je išla u urgentni - rekla je Marija.

-Od momenta kada je Miljana napustila Zadrugu i otišla ne vidim sa njene strane neku odbojnost, hoću da kažem u svakom slučaju jednostavno mislim da je ona najsrećnija što Miljana nije tu - dodao je Zola.

SLAGALA, A DA NIJE NI TREPNULA Anđela Đuričić nadmašila samu sebe, zbog ove njene izjave javnost je pobesnela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading