ŽELI DA ODE IZ ZADRUGE Zvezdan brutalno izvređao Anđelu, izrevoltirana i ponižena napustila rijaliti
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja novinara" Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se sukobili, jer se povela priča oko njihovog raskida. 

- Nikad mi teži dan nije bio u životu i igram se igračkom da ne bih razlupao sve oko sebe - rekao je Zvezdan nakon snimka.

ŽELI DA ODE IZ ZADRUGE Zvezdan brutalno izvređao Anđelu, izrevoltirana i ponižena napustila rijaliti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svojevoljno sam zbog njega prodala sebe, degradirala se kao žena do kraja života, etiketirala. Dostojanstvo nula, moral nula, ugled nula, sve nula, zbog njega. Sa ovom ženom (Anom) svaki nervni slom koji je doživeo, ja sam tražila krivca u njoj, a ništa mi kriva nije. Pa taman i lupila, tražila sam krivca u njoj i napadala je jer ga je provocirala. Ni "lj" od ljubavi, ali to treba da se kaže, a ne da mi obećava decu, brakove - rekla je Anđela.

- Mi nikad nismo pričali o tome baš tako. Kad smo se smuvali pričali smo o tome. Ako sam ja nju smuvao zbog toga, onda je to teška smejurija - rekao je Zvezdan.

- Istina je da voliš samo sebe. Tražila sam da budeš muškarac i da mi kažeš to u lice - rekla je Anđela.

- Ne mogu da te gledam jer si odvratna. Milion puta sam joj rekao da hoću da raskinem - rekao je Zvezdan.

- Treba da dođeš i kažeš da me ne voliš i da si hteo da je osvojiš, to se tako radi. Trebao si da kažeš da si me osvojio jer nijedan drugi nije mogao, pa da me šutneš - rekla je Anđela.

- Jadna si mala, možeš samo da se spustiš dole i p*pušiš mi onu stvar da te ne bih izbacio naglavačke. Bila si tri meseca uz mene i gledala kako me Ana provocira, a isto to sada radiš - rekao je Zvezdan.

- Šta si juče uradio? Sa kim si ležao u krevetu? - pitala je Anđela.

- Pa je l' si videla... Ležao sam u krevetu - rekao je Zvezdan.

ŽELI DA ODE IZ ZADRUGE Zvezdan brutalno izvređao Anđelu, izrevoltirana i ponižena napustila rijaliti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Koja je to nemoć kad nema snage da mi kaže da me je prevario. Reci: "Jesam, je**o sam i opet ću", pa mi posle kaže da me se porodica odrekla. On ne sme da mi ponovi u lice sve - rekla je Anđela.

- Pobegao sam od ludaka - rekao je Zvezdan.

- Kunem se u rođenog brata, rekla sam mu da nije sa mnom svi bi ga gotivili, a on je rekao da zna i da je zato sa mnom. Nisi mogao da izdržiš pritisak kad si sa mnom, nemaš snage da izdržiš ono što te čeka sa mnom - rekla je Anđela plačući, a potom napustila Belu kuću.

ZVEZDAN IZ DANA U DAN ZGROŽAVA NACIJU Ovog puta pokazao da mu higijena nije jača strana (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading