BOLESNO ŠTA ANĐELA RADI NA ZVEZDANOVOM KREVETU DOK ON NIJE TU Kamere snimile stravičan trenutak, mnogi slute da mu baje! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić je noćas izabran za potrčka, a njemu će u izolaciji narednih dana društvo praviti Maja Marinković, što je Anđeli Đuričić veoma teško palo, jer nema poverenja u svog dečka. 

Nakon što je Slavnić prošetao nekoliko krugova po imanju, došao je do stepenica gde je sedela Anđela i zapretio joj da ne sme ni suzu da pusti. 

- Nemoj slučajno da bi zaplakala i da me nerviraš - rekao je Zvezdan.

- Je l' mogu da imam prirodnu reakciju? - upitala je Crnogorka. 

BOLESNO ŠTA ANĐELA RADI NA ZVEZDANOVOM KREVETU DOK ON NIJE TU Kamere snimile stravičan trenutak, mnogi slute da mu baje! (FOTO)

Printscreen

 

- Nemoj da pokazuješ. Ispada da se ti posle tri meseca brineš i plačeš zbog mene, onda se postavi kako je njoj bilo. Nemaš težinu i ispadaš smešna. Ne možeš da se porediš sa njom posle njenog bola. Desiće se da izađemo napolje i ovakvu reakciju ne želim. Ja sam sad toliko ljut da ne znam šta da se desi ne bi moglo da se desi - rekao je Zvezdan.

Anđela se u tom trenutku nije rasplakala, ali je odlučila da ipak nešto preduzme budući da joj je Slavnić zabranio da ide s njim da spava u izolaciju. 

Ona je svom dečku spremila posteljinu, ali se ubrzo vratila u izolaciju kako bi mu krevet poprskala svojim parfemom... Mnogi su ovaj Anđelin potez okarakterisali kao očajnički, budući da se na sve načine trudi da je njen dečko ne zaboravi dok bude spavao pored Maje sa kojom je toliko puta flertovao. 

Drugi su čak otišli toliko daleko u komentarima, pa se povela priča i da je Anđela ustvari bajala Zvezdanu... 

"Kuku, šta mu je ovo nabajala?", "Anđo ako te čovek ne voli, nijedan parfem ga neće sprečiti"... nizali su se komentari.

BIVŠA ŽENA ZADRUGARA NAJAVILA PAKAO PO VEČERAŠNJEM ULASKU Još uvek nije ni ušla, a već šokirala izjavom "Flašom ću na njega"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

11.04.2023 11:24

Zašto kad anđela radi nešto što je normalo ovakav naslov primitivci umišljaju zavere kpja žena u kuči ne menja posteljinu