VEČE KADA JE MOGLA DA IZNESE SVE Aleksandra nije krila tugu zbo Mićine ćutnje i što joj je okrenuo leđa, poručila mu je samo jedno
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku sinoćnih "Nominacija". Jedno preko puta drugog nalaze se Lepi Mića i Žana Omnia, a zadrugari glasaju koga od njih dvoje žele da vide u izolaciji. Voditelj je dao reč Aleksandri Nikolić.

-Počeću od Miće. Poznajem ga jako dugo i poznaje ga i moja majka, poštuje ga i uvcek kad mi pošalje čestitku kaže mi da je bio sve u pravu i da sam trebala da ga slušam. On trenutno ne razgovara sa mnom jer misli da sam ga lagala, ali ne razume da sam ja lagala sebe da se neću pomiriti sa Filipom. Jako mi je krivo jer sam navikla jednom dnevno da odem da vidim šta radi. Na žurki sam mu se obratila, a on mi nije odgovorio. Krivo mi je, ali Filipa volim, on je moj izbor. Voli da sam sama jer smatra da sam najbolja verzija sebe kad sam solo. On svima pomaže, u dosta situacija je stao u moju azštitu kad sam u pravu, ali me je prošle sezone itekako kritikovao i govorio da ne veruje u moju i Dejanovu ljubav. I stavrno je tako bilo, raskinuli smo. Volim ga, poštujem ga što je bio uz mene i smirio me, pomogao mi, bio uz mene, ali mi je nejasno zašto ne pričas a mnom. Ne prija mi što ne razgovaramo, volela bih kad bude mislio da je vreme - rekla je Aleks, pa anstavila:

VEČE KADA JE MOGLA DA IZNESE SVE Aleksandra nije krila tugu zbo Mićine ćutnje i što joj je okrenuo leđa, poručila mu je samo jedno

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Žanu ne bih preterano komentarisala jer je treći put nominovana. Mšljenje mi se nije ništa specijalno promenilo. Samo mislim da joj se na neki način dopada Filip jer mi je nelogično, evo npr na sve n ominacije je ćutala osim na njegove. SLožila bih se kad Filip kaže da kad već nisu u odnosu ili ljubavnoj vezi, odgovara joj i rasprava sa njim. Mislim da se njen i Markov odnos mnogo više komenariše napolju i da se tu mnogo toga dešava, a mi en znamo. Mnoge devojke bi se osudile najstrašniej da su u nedefinisanom odnosu. Poslaću žanu, sačuvaću Miću - završila je Aleksandra.

SVAĐA DO IZNEMOGLOSTI Aleksandra i Filip udarili na Maju, tvrde da je spavala sa tri muškarca za jednu noć

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading