ISPLIVALA ŠOK FOTKA ACE BULIĆA IZ PROŠLOSTI Slikao se sa sinom ubijenog, scena izazvala karambol! (FOTO)
Foto: Printscreen

Aca Bulić je postao aktuelan u medijima zbog šeste sezone Zadruge pošto je njegova bivša devojka i mladalačka ljubav Ana Ćurčič postala deo najgledanijeg rijalitija. Ana ge više puta pominjala i govorila o njemu kao o svojoj najvećoj ljubavi, a takođe je u emotivnoj ispovesti ispričala kako je  umrlo njihovo zajedničko dete nakon porođaja. Ana je otkrila takođe da svakog 8. oktobra odlazi sa svojim bivšim dečkom u crkvu Svete Petke gde pali sveću za dušu njihove pokojne bebe.   

Aca Bulić je ispao veliki šmeker i džentlemen što je pružio podršku svojoj nekadašnjoj devojci u njenoj borbi sa Zvezdanom Slavnićem. Više puta je gostovao u emisijama gde je Ćurčićevoj pružio bezrezervnu podršku u njenom nastojanju da raskrinka i pobedi Mokinog sina. 

Iako nije postao deo Zadruge, Aca Bulić je zbog svog džentlmenskog ponašanja opet postao aktuelan među fanovima, te su sada počeli da dele i njegove slike iz prošlosti. 

ISPLIVALA ŠOK FOTKA ACE BULIĆA IZ PROŠLOSTI Slikao se sa sinom ubijenog, scena izazvala karambol! (FOTO)

Printscreen

 

Tako je na društvenim mrežama objavljena slika iz Acine mladosti na kojoj se Bulić nalazi u društvu Aleksandra Ace Mandića, sina Milenka Mandića Mande, koji je ubijen u hotelu Interkontinental zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. 

"PROMENIO JE VERU ZBOG DALILE I ALEKS!" Razotkrivena šokantna istina o Dejanu Dragojeviću, u sve uključen i Filip Car, nastao neviđeni haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading