BIO JE U VEZI SA ĆERKOM PEVAČA Sin Ace Bulića koji je pretio čoveku da će ga oteti, nekada je bio sa ovom lepoticom!
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandar Jusa Bulić (24), sin Dragana Ace Bulića, koji je danas priveden sa Ivicom V. (45) i Ilijom Č. (42) u Ustaničkoj zbog prijave da su pokušali da otmu čoveka, poznat je po vezi sa ćerkom poznatof folkera.Aleksandar je, kako se pre dve godine pisalo, bio u vezi sa Helenom Topalović, ćerkom Milana Topalovića Topalka. 

Izvor blizak pevačevoj ćerki tada je otkrio da su Helena i Aleksandar bili nekoliko meseci zajedno, ludo su se voleli, ali su ipak shvatili da nisu jedno za drugo. Po svemu sudeći oboje su našli mirnu luku kraj drugih partnera i odlično im ide. Topalovićeva se udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, dok je Bulić za svoju životnu saputnicu izabrao devojku koja nije deo javnog sveta s kojom je pre dve godine dobio i sina. 

I dok je danas objavljeno da je Helena u drugom stanju, o Bulićevom sinu vesti nisu tako dobre.

On je, kako je Informer nezvanično saznao, priveden zbog prijave da je bio u BMW-u koji je zaustavljen u Ustaničkoj ulici, a u kojem su bile osobe koje su prethodno pretile muškarcu na Autokomandi da će ga oteti.O ovom incidentu za Informer se oglasio i Dragan Aca Bulić koji je potvrdio da je do konflikta došlo:

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u guzvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju- izjavio je Aca.

VRELA AKCIJA NA VELIKI PETAK Aleks i Car ni na praznik ne mogu da obuzdaju strasti, zatresli krevet u rehabu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading