ŠOK OBRT Zvezdan priznao da još uvek ima emocije prema Ani, raskinuo sa Anđelom, pa obećao: Reći ću sve što osećam!
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić, koji je rijalitiju prevario bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, priznao je svojoj devojci da još uvek ima emocije prema Ani!

Zvezdan je sinoć imao žestoku raspravu sa Anđelom, a kada je Đuričićeva priznala da želi razgovor sa psihijatrom jer ima želju da se samopovređuje, Slavnić je odlučio da prizna mladoj zadrugarki kako stoje stvari, te da on nije vredan toga.

Naime, on joj je šokirao Anđelu, ali i ceo region, kada je rekao da prema Ani još uvek ima emocije.

 - Anđela, hteo sam da sačekam da izađemo iz rijalitija, ali bolje da ti kažem sada, ne mogu da dozvolim da se samopovređuješ zbog mene... Već duže vremena razmišljam o našoj budućnosti napolju, ali realno, ne vidim je... Ti si se mnogo žrtvovala za ovu vezu, isto kao i ja, ali otkada je ušla Ana ništa više nije isto - započeo je priču Zvezdan i nastavio:

Pitala si se zašto se ovoliko raspravljam sa njom, kada je ona moja prošlost. Evo, reći ću ti iskreno. Ja prema njoj i dalje imam emocije... Da smo ušli zajedno u rijaliti nikada ne bih pogledao drugu devojku, a kamoli imao nešto više sa njom. Sada me je sramota i da je pitam da joj se vratim, ali ne mogu više da ćutim, reći ću sve što osećam danas kad bude bio porodični sastanak...

Nakon ovih reči Slavnić je briznuo u plač, a Đuričićeva se sledila od šoka.

Ti meni hoćeš da kažeš da je sve bila igra!? Znala sam! - drala se Anđela i počela da baca sve po sobi.

Ovo bi bila jedna potresna i emotivna priča o pogrešnim životnim izborima i stranputici - samo da nije u pitanju naša prvoaprilska šala!

OVO MU JE ŽIVOTNA ŽELJA Nakon što ga se majka odrekla zbog veze sa Miljanom, Zola otkrio velike planove, mnogi Zadrugari ostali zatečeni

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading