ŠOKATNO SAZNANJE Kad misli da ga niko ne vidi, Bilal ostavlja Maji na krevetu jednu stvar, pokušao da se izvuče, pa nju nazvao bolesnicom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja novinara", ekipa sedme sile je podigla Bilala Brajlovića kako bi prokomentarisao svoj trenutni odnos sa Majom Marinković.

-Zbog čega imaš potrebu da iniciraš komunikaciju sa Majom ako već ponavljaš da ne želiš ništa sa njom? - glasilo je pitanje

-Pa možda to izgleda samo kad joj tako dam čokoladicu, cigaru. Meni to ništa nije sporno. Ja mogu sa njom sve. Dam i Mići cigaru pa neću da budem sa njim. Svakom ću sve dati. Ali problem je kad dam Maji - rekao je Bilal.

-Pokušao si da je poljubiš, šta je sa tim? - upitala je.Hteo sam da joj pokažem da mogu da je poljubim kad god ja hoću, približio sam se pa odmakao. Njene reakcije su bolesne - kazao je Bilal.

-Ti tvrdiš da možeš da je vratiš kad god ti hoćeš? - upitala je novinarka,

-Ne pita se ona ništa. Evo ti primer Cara i Zvezdana. Devojke ovde se ne pitaju ništa, nemaju nikakav stav ni karakter - rekao je Bilal.

-Ona je za tebe rekla da si ti njen najveći blam a negde je delovala da ima iskrene emocije prema tebi? - glasilo je pitanja.

-Ona i ja nemamo nikakvu poentu. Ona samo hoće da bude u svakoj temi pa mene bocka tako. ja sam mislio za sebe da sam najgori ali ovde ispadam dobar kad pogledam - kazao je Bilal.

"DA IMAM GUMICU OBRISALA BIH GA ODMAH" Maja Marinković iskreno o odnosu sa Bilalom, pa priznala da joj je on najveći rijaliti blam

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading