"NOSILA BIH CRNINU ZBOG NJEGA" Ana šokantnom izjavom iznenadila Miljana, pa opisala kako je izgledao njen razvod
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić nastavila je razgovor sa Miljanom Vračevićem o Zvezdanu Slavniću.

-Šta ti misliš, je l' ovo jedan od načina da se Ana ućutka? - pitala je Ana.

-Ne, ovo je pokušaj da se ti diskriminišeš kao validan svedok i da sve to što pričaš nema težinu. On u tome ima pravo da koristi sve. On je čovek koji je dosta puta bio na suđenju i na njemu ima pravo da radi sve da bi sebe opravdao. On konstantno priča u žargonu, godina, dve, meni pet i tako dalje - rekao je Miljan.

-Kapiram, to je njemu konstrukt cele priče - rekla je Ana.

-Veruj mi, neće biti devojke koja neće hteti da bude sa njim. Ovde da uđe neko i da napiše knjigu, izmisli toplu vodu, da izmisli besplatnu struju, mi bi od njega napravili budalu. Ljudi su Boga razapeli, takvo je čovečanstvo. Biće heroj za određenu grupaciju - rekao je Miljan.

-Mene ne zanima šta je njemu...Da ti kažem ja jednu stvar. Ja sa svojim mužem kada sam se razvodila, koji je težak normalac. Socijalni radnik nam je rekao: "Da su mi ovakvi razvodi, volela bih svoj posao", sve ti je jasno kako sa nekim možeš da pričaš...Mi slavimo 21.rođendan našeg deteta. Nisu mogli da dođu njegova bivša žena i dete, ali slavimo njegova sadašnja žena i dete, moja deca i ja, sve sam ti rekla - rekla je Ana.

-Odlično. Tebi je problem sada ovo ovde. Koliko god vas dvoje negirali neke stvari, neka nit prolazi tuda i u svemu tome imate nenormalnu dozu da jedno drugom priđete na najnormalniji način, a u drugom da se us**ete u život - rekao je Vračević.

-Pogledaj me u oči još jednom, Zvezdan Slavnić me ne zanima. Sada bih, kako je rekla majka mog prvog momka, obukla 40 dana crnine kada me neko pita - rekla je Ana.

"DA SE TO DETE RODILO OSTALA BIH SA NJIM" Ana Ćurčić kivna na Zvezdana zbog optužbi koje je izneo na račun Ace Bulića, pa priznala ovo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading