"BILA SI SA OPASNIM MOMCIMA" Filip Car progovorio o Aleksandrinoj prošlosti, pa otkrio šta sve zna o njoj!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić i dalje ne smiruju strasti. On je pokušao da je istera iz rehaba, ali mu to nije uspelo za rukom.

-Pusti me da odspavam, sutra ćemo pričati. Sutra ću ti objasniti neke stvari, da tvoj retardirani mozak shvati - kazao je Car.

-Ne. Hoću sada da pričamo. Što si takav prema meni, nisam ništa uradila, jel si ti lud. Okej pogrešila sam, ali stvarno nisam gledala u tom smislu - govorila je Aleks.

-Prosto te predobro znam, tvoje navike, tvoj život. Meni mafijati nećeš. U životu si bila sa vrlo velikim mangupima, frajerima i opasnim momcima. Da ti nisi naučila kako se ponašati, meni to ne ide u glavu. Meni se buniš za nešto a iste stvari radiš - rekao je Car.

-Kunem ti se, nisam ništa - rekla je Aleks.

-Nemoj da mi se kuneš, to možeš negde drugde, meni nemoj. Ja imam svoja pravila, kod mene to ne prolazi. Da ja tebe čekam 40 minuta u krevetu. Da ja sebi razbijam mozak. Neću i doviđenja. Rekao sam ti nemoj da radiš neke stvari, ti opet - pričao je Car.

-Ne radim ništa Filipe, ništa te nisam slagala - kazala je Alex.

-Da ti ideš posle žurke, pijana, nema te 40 minuta i prolaziš tamo pored osobe koja meni smeta - rekao je Car.

SVI DETALJI VEZE ANE I BULIĆA Ćurčićeva njihov odnos predstavlja idealnim, a ovo je prava istina, sada je sve otkriveno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading