"POGLEDAJTE SVOJU ĆERKU, PA KOMENTARIŠITE DRUGE" Mariji Kulić konačno neko sasuo u lice ono što svi pričaju po ćoškovima, šok!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom Mićine "Igre istine" došlo je do sukoba zbog Miljane Kulić.

-Ja momka ne biram za tatu ili mamu, nego za sebe. Markovim ponašanjem treba da budu nezadovoljni njegovi roditelji, jer oni da su mi birali, obećali bi me nekom. Ovde je imaginarujum, takve su i veze. S obzirom da me svi imaju jednu, da će me podržati, osim ako nešto može da utiče na moje zdravlje. Postoje tri stvari koje ne mogu da se poprave, a to su: kada ja nekome oduzmem život, kada sebi oduzmem život ili donesem život na svet, a ne želim - rekla je Sanja.

-Koje tri devojke su te najviše razočarale i zbog čega, a da nije Miljana - pitao je Mića.

-Ana Spasojević me razočarava odavno, jer kad treba da odgovara na pitanja vezana za njene odnose, tu je škrta, a okolo je svađalica. Ni u čemu nije iskrena. Moram da kažem za Valentinu. Devojka sada, pošto poto gleda da pravi priče, do skoro je pričala da joj se sviđa Zola, sada joj se sviđa Bora, a znam da je bila zaljubljena u čoveka što može otac da joj bude. Ona tu mulja, stane kod ovih da vidi da li pričaju o Zvezdanu, odmah prenosi sve. Dete je katastrofa - rekla je Marija.

-Hvala Marija, bitno da su vaša sjajna - rekla je Valentina.

-Treća osoba je Maja Kovačević. Kada si bila podignuta, dva dana posle toga je bio se*s sa Borom. Smatram da to radiš da bi ostala ovde, ne verujem u tvoje emocije prema njemu i da si u stanju sa bilo kojim sledećim - rekla je Kulićka.

-Prva stvar, ja sam ovde ostala šest meseci bez ikoga. Vi samo umete da komentarišete loše postupke, zašto me niste komentarisali kada sam bila dobra?! - rekla je Valentina.

-Ti si bila zaljubljena u Zvezdana, može otac da ti bude - rekla je Marija.

-To ste Vi izmislili. Dok sam ja ćutala i bila sam dobra, ćutali ste i nijednu manu mi niste našli, a sada ste krenuli da komentarišete. Ja kažem da se ja njemu sviđam, a ne ja njemu, ja znam. Da biste komentarisali, morate da pogledate prvo svoje dete - rekla je Stankovićeva.

"HTEO SAM DA SE POMIRIM SA ŽENOM, ONA MI PRETILA SAMOUBISTVOM" Evo na koje je sve načine Ana pokušala da osvoji Zvezdana, prvo mu se ušunjala u kuću, a onda je uradila ovo!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading