ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM, SLOMILA SE I ZAJECALA NA SAV GLAS Za sve je kriva njena ćerka, evo kakva drama se dešava!
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić otkrila je da je ćerki Ivi dala zakletvu da će u rijalitiju ostati samo mesec dana, što je pogazila.

Ćurčićeva je rekla da je ćerka sigurno ljuta na nju zbog izdaje, a toliko su povezane. Pored toga, pre ulaska u Zadrugu, Iva je majku preklinjala da ne krene putem suočavanja sa Zvezdanom Slavnićem, ali je ona nije poslušala i sada ju je stiglo kajanje.

- Samo hoću da se isplačem! Nisam dobro! - kukala je Ana.

ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM, SLOMILA SE I ZAJECALA NA SAV GLAS Za sve je kriva njena ćerka, evo kakva drama se dešava!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta ti je? Pričaj sa mnom, molim te - upitala je Zorica.

- Plačem zbog deteta, mnogo mi je teško! Ljuta je na mene, ja sam nju slagala! Ja sam joj rekla da ću biti samo mesec dana, da nikada neću ništa spomenuti, ljuta je, veruj mi! Sigurno! Nema šanse, dva meseca ništa, ne znam ni da li je sve u redu sa njom, ljuta je sigurno! Znaš li koliko je ona mene molila, ovako me je preklinjala, da ne idem, znaš koliko me je molila i plakala, ovo je malo kako ja sad plačem, da se zakunem u nju i u njih, i sve sam - rekla je Ana.

- Ona je ista ja, zato se i plašim, ti ne znaš kako je ona osetljiva za mene. Mi smo bukvalno creva, znaš koliko smo povezane... Mnogo - jecala je Ana.

ZVEZDAN KRVNIČKI UDARIO ANĐELU Program hitno prekinut, kamere nisu snimile ovu jezivu situaciju! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading