"ČUO SAM DA TUČEŠ ŽENU" Stravične optužbe na račun Miljana Vračevića, u sve umešana i deca, nastao brutalan okršaj!
Foto: Printscreen

Zadrugari biraju najmoralnijeg cimera u Beloj kući, te je tako reč dobio Bojan Simić.

Nakon ovoga izbio je žestok sukob između Pece Lazića i Miljana Vračevića, te su pale i teške reči.

- Naslušao sam se sr**a i priča, Bože sačuvaj. Iske**li su se, znači, nas**li su se o moralu, a sve lažni moralisti! Čast izuzecima. Tu je Zorica, Marija, Marko Stefanović, Miljan, Mića, Filip Car, on je najmoralniji, šalim se (smeh) - rekao je Bojan.

- Prvo mesto će mi deliti Miljan i Mikica, jer su i jedan i drugi u braku i pokazuju kako štite porodicu. Ja to cenim. Za Janjuša smatram da je itekako moralan. Što se žena tiče, krenuću od Marije Kulić - rekao je Rodni.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Potpuno je besmisleno pričati posle ovakvih upadica...Prebije brata na dan krsne slave do sečenja kolača - rekao je Miljan.

- Ja sam čuo da tučeš ženu. Ne znam da li bi ti bilo lepo kada bi se neko prema tvojim ćerkama ponašao kao ti prema devojkama - rekao je Peca.

- Ovo je oličenje mediokriteta, ovo je jedan brisiku**c jedan i ovo je njima vrh. Spomenuo si mi nešto najteže i ti ćeš živeti sa tim i ti si oličenje jadnosti... Navešću Mariju, bori se kao stub svoje porodice. Dala je, bukvalno, trista posto svog života zbog svoje dece i unuka, svaka ti čast. Zaboleće vas sve moje suze koje su tekle niz obraz - rekao je Miljan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nisam vređao ovde žene i decu - rekao je Peca.

- Sram te bilo, verovatno si gledao kod kuće nasilje, kako vas biju i ostalo - rekao je Vračević.

"NE MOŽE TEBE DA GLEDA KAO DETE JER OPŠTIŠ SA NJENIM MUŽEM" Tara Simov razapelu Anđelu Đuričić, javno iznela njen prljav veš i urnisala je, bukti rat! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading