"BALEGO LJUDSKA" Ivan Marinković optužio Zoricu Marković da vara ljude na ovaj način, a ona udarila na njegovo dete, nedopustivo!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je radio emisija Delegati. Filip Car je ugostio Ivana Marinkovića koji je krenuo da komentariše izlaganje Zorice Marković:

-Zorica Marković treba da postane svetica, molim SPC da se to desi. Žena koja plače zbog razvoda ljudi od 50 godina. Sumnjam da Zorica želi da izvuče najveću svoju korist. Žena koja je izvređala Slavniću sve i oca i njega, a onda je on pozdravlja. - govorio je Ivan.

-Ja sam noćas zaplakala kada sam videla čoveka belog kao kreč, a nju da se trese. Ti si balega, sramota me je što sa tobom delim vazdug, balego ljudska, je*em li vas u usta - govorila je Zorica.

-Daj sve pare Ani kada ti je žao nje - vikao je Ivan.

-Hoću,a kome ćeš ti da daš, sinu nisi dao, daj sve pare sinu balego ljudska. - vikala je Zorica nakon čega je ona izašla.

-Ona vara narod - dodao je Ivan, pa se Zorica vratila.

Pričaj istinu jadniče, nemaš nikoga, ni život, nemaš zanimanje - govorila je Zorica.

-Zorica je uz mene stalno od mog ulaksa, samo želim da kažem ona je uz mene sto odsto iskrena. Meni je Zorica neko bez koga ne bih opstala. Ti se Ivane igraš sa ozbiljnim stvarima - govorila je Ana.

-Tebi se diže ku*ac kada ovo radiš, sv*šavaš u gaće kada ponizavaš druge - govorila je Zorica.

-Reci neku isitnu o meni - upitao je Ivan.

-Klošaru, jadniče, lažeš narod, nisi dete video, ni jedno ni drugom, toliko si jadan, alkoholičaru - govorila je Zorica.

-Lažovu, prevarantu, smradu, svima koji mi budi rekli da imaju poštovanja prema tebi, ise*em im se u usta - vikao je Ivan.

-Mrš napolje majmune, je*em li ti sve - govorila je Zorica.

Lepi Mića i Mikica Bojanić su ušli u radio i pomogli Ivanu u sukobu sa Zoricom.

ŠOK PRIZNANJE U nelegalne radnje Zvezdana Slavnića umešana i Ana Ćurčić, priznala zašto je to radila

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading