MILJANA NAKON ZADRUGE IDE U LUDNICU Otkrivamo nove detalje, Zola više ne želi da je trpi, odlučan je u nameri!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon što je rešio da Miljanu preboli uz Anitu Stanojlović s kojom poslednjih nekoliko dana ima seksualne odnose, Kulićevoj to nikako ne odgovara, pa svakodnevno pravi karambol na imanju i fizički nasrće na njega u želji da ga na taj način vrati.

Poslednji u nizu incidenata desio se u četvrtak uveče kada je Miljana upala u sobu za izolaciju gde je Zola imao seks sa Anitom. Vidno revoltirana činjenicom da neka druga spava s njim, Kulićeva je nasrnula na njega štiklom, a kako je obezbeđenje reagovalo da ne dođe do većih posledica, Zola je uspeo da pobegne od posesivne bivše!

MILJANA NAKON ZADRUGE IDE U LUDNICU Otkrivamo nove detalje, Zola više ne želi da je trpi, odlučan je u nameri!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

 

Međutim, situacija se ni nakon toga nije smirila, jer je Miksi pratila bivšeg sve do pušionice, gde je pokušala da mu šoljom razlupa glavu.

Jezive scene koje su se desile između nekadašnjih partnera na kraju su završene zagrljajima u krevetu gde je samo nekoliko sati pre toga Čolić imao seks sa Anitom, a sudeći po njegovom ponašanju, on je rešio da spusti loptu s Miljanom kako bi osigurao svoju bezbednost, bar dok je u rijalitiju. Međutim, kada bude izašao, kako spekulišu pojedini zadrugari, Zola će tužiti Miljanu i tako je poslati direktno u bolnicu za psihijatrijske bolesti.

 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Naime, Miljana je nakon nekoliko tužbi za nasilje koje je imala od bivših zadrugara zamalo završila iza rešetaka. Budući da je zbog umreženih psihičkih bolesti godinama pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“, Kulićeva se na sudu uvek branila da je neuračunljiva, a zadrugari su svaku tužbu povukli na insistiranje njene majke Marije. Tako se svaki put spasavala odlaska u zatvor ili na psihijatrijsko lečenje, ali ovoga puta to neće biti tako. Zoli je očigledno svega preko glave, pa će nakon izlaska iz rijalitija podneti tužbu protiv bivše devojke, a nadležni organi će morati da je pošalju na lečenje.

- Njene dijagnoze su teške i opasne, poput akutne šizofrenije i graničnog poremećaja ličnosti. Agresija kod šizofrenih pacijenata je jako opasna zato što su oni nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe ili nekoga iz svog okruženja. Teško ih je obuzdati i prilikom svojih epizoda oni dobiju nekontrolisanu snagu, zbog čega ih je skoro nemoguće savladati - izjavio je nedavno izvor za magazin „Rijaliti plus“.

 

Dok Zola ima seks, obezbeđenje ga čuva!

Jedna od smešnijih situacija u Zadruzi svakako jeste momenat kada Lazar Čolić ima seks u tuš-kabini sa Anitom Stanojlović, a trojica pripadnika obezbeđenja stoje ispred vrata kako bi ga sačuvali od Miljane Kulić koja je pokušala da im upadne u toalet.

DOSTA VIŠE O TARI Ivana Šopić zapenila na pomen bivše zadrugarke, ne želi da čuje za nju?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading