HAOS NA POČETKU Zvezdan ubeđen da bi se Ana pomirila sa njim da on to hoće, ona ga pitala samo jedno
Foto: Printscreen

Tokom emisije 'Gledanje snimaka' koju vodi Ivana Šopić, pušten je klip u kome Zvezdan SlavnićFilip Car razgovaraju o Ani Ćurčić.

- Ne slažem se sa Filipom, Zvezdan mi je u ovom klipu rekao da ću ja njega svojim provokacijama odvesti u zatvor. Ja smatram da je svako odgovoran za svoje postupke. Volela bih da znam kako se menja moje ponašanje kada je tu Anđela i kada nije. Mene uopšte ne boli kada ih vidim. To što iznosim je moj i njegov život, ja sam sa njim prošla mnogo - govorila je Ana.

HAOS NA POČETKU Zvezdan ubeđen da bi se Ana pomirila sa njim da on to hoće, ona ga pitala samo jedno

undefined

 

- Volela sam ga kao Boga, mene Anđela najmanje boli u celoj priči, to on vrlo dobro zna. Mora da prihvati da ja nisam ona ista Ana kao ranije, ne bih se složila sa Filipom u ovom klipu - nastavila je Ana.

- Ma smeta joj sve, pa i Anđela. Da ona njega ne voli ne bi se služila ovim stvarima. Mislim da se ne bi pomirila sa njim. međutim, ona njega voli. Da ga ne voli, ne bi joj našli nijednu grešku - govorio je Car.

- Sve ovo što si sada rekao je bilo sa početka, mnogo je tu bilo emocija na početku, više ne - rekla je Ana.

- Naravno da bi mi smetalo da dođe sutra neko i muva nju, možda kasnije u spoljnom svetu, biće mi drago da ima nekog jer ona to zaslužuje - rekao je Zvezdan.

HAOS NA POČETKU Zvezdan ubeđen da bi se Ana pomirila sa njim da on to hoće, ona ga pitala samo jedno

 

 

- Toliko je nelogično da ti ne smeta Anđela, kako to odjednom? - upitala je Ivana.

- Da, više mi ne smeta uopšte, ona mi je najmanji problem - rekla je Ana.

- Ti mene provociraš i praviš me kretenom ovde. Ona je neiskren ai folirant jer nju ljudi ovde ne razumeju - kazao je Zvezdan.

- Bilo je situacija u našom životu, gde si ti zaslužio da ti ja kažem m*š stoko, pa ti ja to nikada nisam rekla - rekla je Ana.

- Šta misliš da li te voli? - upitala je Ivana.

- Kada je ušla, tada sam se ja povukao u odnosu sa Anđelom. Ona mi je tad dopuštala da odem kod nje u krevet, da je to tako ostalo, ona bi se sigurno pomirila sa mnom. Ja prvi nisam nijednom pomenuo temu mene i nje, dok je ona nas provukla sto puta. Ne mislim da me voli kao muškarca, jer ja imam neku emociju a ti još puta sto - rekao je Zvezdan.

- Da sam ja išla za njim, kukala, plakala, Zvezdan bi se itekako pomiro sa Anom. Ovaj prostor promeni u meni toliko osećaja, potreban je proces kako bih ja njega zaboravila - pričala je Ana.

HAOS NA POČETKU Zvezdan ubeđen da bi se Ana pomirila sa njim da on to hoće, ona ga pitala samo jedno

undefined

 

- Najveći poraz za nju bi bio da ona sad kaže da ga voli - rekao je Car.

- Ja ovo što sam uradio, ne zato da bih ja nešto pokazao, šta da pokažem? Da radim ovo zarad rijalitija, ja to ne bih mogao nijedne sekunde. Ne može da kaže da je ona došla mene da spasi. Mene mnogo boli što sa ja njoj to uradio. Ja sam uradio loše stvari napolju. Nemoj da pričaš stvari koje su lažne - rekao je Zvezdan.

- Nijedna žena na ovom svetu koliko god da je želela da nešto uradi, ne bi mogla da on nije hteo - dodala je Ana.

- Ovaj čovek me više ne zaslužuje i ne zanima - završila je Ana.

VIDELA GA JE U NAJGOREM IZDANJU Anđela ne propušta ni jedan detalj Zvezdanove histerije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading