OTKRILA TAJNE Zorica Marković nastavlja da izdaje Anu Ćurčić, a sada je sa ovom cimerkom oplela po njenom odnosu sa Zvezdanom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić i Zorica Marković su razgovarale uz popodnevu kafu o zadrugarima i sukobu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

-Opet su sinoć imali svoju raspravu, ali ko tu ženo da se meša. Bilo hipotetičko pitanje, a on je pravio haos nakon toga, nešto vezano da neko muva Anu - pričala je Zorica.

-Stvarno? - upitala je Marija.

-Ma da, i onda je on pokrenuo priču za neki budžet i on je njoj jako zamerio, e onda je sve to tako krenulo, ali je njega hipotetičko pitanje jako iznerviralo pa su razgovarali - govorila je Zorica.

-Nakon emisije, ja sam zaspala, a učinilo mi se da sam videla Zvezdana u sobi, ali nisam bila sigurna. Ona je meni potom ispričala da su oni razgovarali, a ona i ja kada smo se vraćale u hotel našli njenu posteljinu. Međutim, ona je nakon toga meni rekla da su oni normalno pričali, ali Miljan potom dolazi i kaže da oni imaju emocije, da se oni vole. - govorila je Zorica.

-Miljan došao - upitala je Marija.

-Ma da, onda je bila tenzija i nakon toga je on meni rekao da ja igram rijaliti, da je isteram iz hotela, da sam ja ljubomorna jer oni pričaju. Zamisli, pa je pomenuo mene i tebe, ti i ja se razumemo, ja ne komentarišem Miljanu i Zolu, jer sam ti to obećala. Bebici nije lako, ali meni jako smeta kada neko kaže da je Miljana emotivno nestabilna, to nije tačno, ja nju znam spolja. Nikome od vas nije lako, ali svakako morate da se borite, ja sam majka, znam i ja kao ti da ti treba to, da je to ljubav. Moraš da budeš uz nju, a znamo šta je sve prošla - rekla je Zorica.

PUKLO PRIJATELJSTVO U ZADRUZI Ana Ćurčić jedino je imala poverenja u ovu osobu, a ona joj sada zabila nož u leđa, zadrugari šokirani na koji način je to uradila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading