ONI SU SE RASPALI KAO KANTA Lepi Mića nisko spustio cimere, a u sve se umešala Zorica Marković i napravila opštu pometnju
Foto: Printscreen

Posle prve pesme, voditelj radio emisije "Amnezija", Osman Karić i njegov saradnik Marko Janjušević Janjuš ugostili su Zoricu Marković, Marka i Divnu DNK.

-Je l' te ispoštovao Marko za ono što smo se dogovorili? - pitao je Osman Divnu.

-Jeste u početku. Bio je dobar do budžeta, a onda je kupio pivo. Hteo je da kocka, ja kažem: "Ti ćeš da kockaš?! Nema od toga ništa" - rekla je Divna.

-To znači da je ispoštovao dogovor. Dragi gledaoci, videli ste da i od Marka može da bude muž - rekao je Osman, te je prešao na razgovor sa Zoricom, kojoj je pročitao pesmu koju je napisao za nju, na šta je ona pala od smeha.

-Zorica nije neko ko daje Ani smernice, već koliko mogu da vidim, rame joj je za plakanje - rekao je Osman.

-To što si pročitao i što si složio, sve si u pravu...Dečko koji je izašao, ja sam lepo objasnila. Sada bih mu poručila, ja nisam bila u pravu što sam ga molila da me ne postavi. U svim sezonama, sticajem okolnosti, sada više da budem vođa, bilo mi je bezveze. Nije me poslušao, poručila bih mu, zato što sam mu sve vreme verovala da devojka postoji, pozdravljam ih, želim im svu sreću i vidimo se kad izađem - rekla je Zorica.

-Ja moram da se izvinim, mislio sam da je dečko folirant, ali sam se uverio da devojka postoji - rekao je Osman.

-Ja sam samo bila fascinirana zato što su retke situacije kao što Janjuš, bez obzira na sve, najlepše priča i voli svoju ženu, kao što je Zvezdan pričao o Ani, to je retkost...Juče sam ih sve navukla, čak i tu ekipu dole. Ovde svi kažu: "Nije bitno koliko ćeš para da mi daš, već šta ćeš da kažeš o meni". Naravno da je ispalo da su pare bitne, ali nisam ja prvi put vođa. Meni je jasno, nakon dva meseca od kako sam bila vođa, ja sumnjam u mnoge ljude, relacije prema meni, mali mi je falilo da svima skinem fasade - rekla je Zorica.

-Juče je Zorica muljala, a pokazao se odnos nje i ostalih. Šta ima da priča ona o meni sada. Oni su se raspali kao kanta. Zorica i ja se znamo sto godina, rekla je: "donji dom". - uleteo je Mića.

-Mićo uskačeš i se**š kao grlica - rekla je pevačica.

-Ona odlično zna šta misli o Ivanu, Ivan o njoj, Mikica i tako dalje...Ako ja tebi dajem mali budžet i od mene soma, ti si dobio mali budžet. Ja nikome nisam pakovao. Ja sam rekao da podržavam vezu Anđele i Zvezdana, jer vidim da ima tu nečega, čak mislim da se Zvezdan više zaljubio, ali neće da pokaže. Ako oni izguraju do kraja i ostanu zajedno, onda to ima opravdanje - rekao je Mića.

-Ranije si Lunu za te iste stvari napadao, a sada ovo podržavaš - pitao je Osman.

-Ja sam Lunu kritikovao i napadao zato što je ona ulazila u žestoku raspravu sa Kijom i vređala je - rekao je Mića.

-Po meni, mislim da Luna nije u početku nije vređala, posle kada je krenulo - ubacio se Janjuš.

-Koga si ti razbucala - uleteo je Ivan.

-Tako je, idemo rijaliti, vređajte se, vidi kako se pa*e - vikala je Zorica.

-Oni su napravili da je to klan. Oni se druže, meni to ne smeta. Tako ispada, Klan ne postoji, to što sedi Miljana tako. Sedimo tu, tako se desilo, kako ja nekoga mogu da nagovorim na nešto. Uvek sam solo, napolju i ovde, ja im smetam, nije prvi put. Smešni su veruj mi Osmane, ja ću da se igram ovako do kraja, a oni nek se pa*e. Bio je samo pretres, mene je Ivana iznenadila da odmah biram potrčke, nije bilo komentarisanje budžeta. Bila sam zatečena. Miljana mi je, kada sam ja postala vođa, provukla da bi volela da ide u izolaciju - rekla je Zorica.

"MOŽEMO DA IDEMO KOD HODŽE" Šokantan razgovor Aleks i Cara, evo o čemu pričaju kada misle da ih niko ne sluša

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading