OBILO JOJ SE O GLAVU Milica pokušala da ponizi Maju zbog trećeg mesta kao najvećeg foliranta, zadrugari je urnisali
Foto: Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je po povratku sa reklama saopštila zadrugarima da se na trećem mestu, odlukom glasova publike, kao najveći folirant u Beloj kući našla Maja Marinković, te je tom prilikom podigla Milicu Veselinović.

- Iskreno, ja za Maju to ne mislim, jer ona transparentno radi neke stvari, nema granicu u svemu tome da se ponižava. Možda u odnosu sa Bilalom kada je bila, kada je pričala da je zaljubljena, a dozivala je Filipa. Sa Janjušem ne bih ni da spominjem, jer ta priča ne postoji - rekla je Milica.

OBILO JOJ SE O GLAVU Milica pokušala da ponizi Maju zbog trećeg mesta kao najvećeg foliranta, zadrugari je urnisali

undefined

 

- Ne misliš da si izglasana za četvrto mesto da si folirant zato što si ustajala ovde i plakala da ti veruju i da si zaljubljena u Bilala, a bila si ispod jorgana sa njim (Carem) - rekla je Ivana.

- Zaslužno sam možda na četvrtom mestu, prihvatam i to je to...Najbolje da sam bila intimna sa dečkom koji mi se ne sviđa i sebi sve dopustila. Ne znam kako mogu to?! Niko mi se ne sviđa, sama za sebe sam ovde - rekla je Veselinovićeva.

- Oni sada idu kod Đedovića i pričaju istinu, a hoće ovde da nas lažu. Ako vi dođete u emisije koje služe da demantujete, ti kažeš: "Neću, ne zanima me", ajde reci i nama da svi znamo - skočila je Matora.

- Milice, je l' ti se sviđa Bilal? Kako možeš da se vaćariš sa Filipom - pitala je Ivana.

- Da. Filip i ja smo pričali o našem odnosu, pričali smo o tome da se družimo i budemo okej, ja ne želim ni to druženje baš zbog odnosa sa Majom - rekla je Milica.

OBILO JOJ SE O GLAVU Milica pokušala da ponizi Maju zbog trećeg mesta kao najvećeg foliranta, zadrugari je urnisali

 

 

- Milica nije folirant, Milica je najveći lažov...Ovom je pu**ila, a sa ovim se je**la, kako ti se onda ne sviđa - rekla je Miljana.

- Šta sad treba da kažem da sam ku**a ili ostalo?! - rekla je Milica.

- Sinoć smo pričale, u mom krevetu, ja sam je navela da imam osećaj da ljudi koriste priču za to. Toliko se zago**aju! Kada je tako, ustaneš i kažeš i budeš svoj. Mene bi tangiralo da mi neko kaže da sam folirant. U ovim situacijama ne treba da kažeš da te baš briga, počela si tako rečenicu, onda očigledno ne pričaš ono što ne misliš...Ja mogu da zasigurno kažem da Maja ne misli za Slađu da joj je prijatelj. Maja je degradirala sebe time što je sastavila ekipu kao "lažne mame" i to. Ja bih volela da se ova tri meseca nekako urazumi, mada to ništa ne menja - rekla je Matora.

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI Zvezdan besan na Anu jer ga je navela za foliranta, ubeđen da konstantno ide protiv njega

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading