SKANDAL Zadrugari ne prestaju da se svađaju, pljušte ozbiljne optube: Mnoge radi mafija!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zola je dobio reč i nabrojao ko su najveći foliranti po njegovom mišljenju.

-Imam druga Milojka Svršića koji ima mesnicu blizu salona venčanja. Doći će oko sedam jedan batler Taćkan, pa nek mu pripremi. Što se foliranata tiče dosta ih ima. Za mene je broj jedan Miljana zbog svega što se u ovom rijalitiju izdešavalo. Pričali smo o ozbiljnoj budućnosti. Broj dva je Bilal koji je samo prema Maji bio iskren. Uvek sam govorio da je najiskrenija prema tebi Ana Spasojević prema kojoj si ti bio lažan na onaj naš muški način. Ja sam bio svedok mnogih svađa Cara i Aleks i donekle sam video njihov raskid. On ju je opominjao na neki način.

-Car je uvek pričao da ne može Maja da mu se dogodi nikad više, zato je on broj jedan - rekla je Miljana Aleks.

-Ja sam imao traume od Bebičinog ku*ca i obećabvala si da nikad više nećeš sesti na njega pa jesi. Osoba broj tri je Milica. Ti se jesi prošle sezone iskrneo zaljubila i volela, a ove sezone pokušavaš na sve moguće načine. Nemoguće je da jedna devojka može da se zaljubi u četiri meseca u tri muškarca. Može biti da se i ti sprdaš u nekim situacijama, ali si ispala folirant po nekom mom mišljenju. Reci da ti je kul da imaš se*s iako to možda nije primereno - rekao je Zola.

-Ne bi se ništa sa mnom i Filipom desilo, stvarno se zezamo - rekla je Milica.

-Sama tvoja izjava da si zaljubljena u Bilala se kosi sa tim - rekao je Zola.

-Vidim da ovde mnoge radi mafija - rekla je Sanja.

-Ti pokaži ko je mafija, ne uzimaj me u usta indirektno. Vidim da se mnogi pozivaju na Beograd, mi iz provincije smo počastvovani.

-Ne znam što si se ti pronašao osim ako nisi Žanino kučence napolju - rekla je Sanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading