EKSKLUZIVNO Ćurčićeva sprema paklenu osvetu bivšem partneru
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Turbulentan i skandalozan odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne prestaje da šokira kako učesnike Zadruge 6 tako i celokupnu srpsku javnost. Svakim danom na površinu isplivavaju nove tvrdnje o psihičkom i fizičkom nasilju koje je Ana navodno godinama trpela.

Kako Rijaliti plus saznaje od izvora bliskog Ćurčićevoj, njihov odnos će dobiti epilog, ali tek kada se šou-program završi, i to tako što će Ana iskoristiti keca u rukavu koji će Slavnića oterati u zatvor.

EKSKLUZIVNO Ćurčićeva sprema paklenu osvetu bivšem partneru

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svi su šokirali Aninom pričom da ju je Zvezdan maltretirao, tukao, vezivao za radijator, a potom zahtevao od nje da s njim vodi ljubav najbolje što ume i može -počinje Anina prijateljica koja je zbog delikatnosti priče želela da ostane anonimna, i dodaje:

- Posle jedne od takvih noći koja je bila puna verbalnog ponižavanja i trenja na intimni čin Ana je posetila ginekologa koji je na pregledu utvrdio da ima povrede koje nisu bile bezazlene. Sve je opisao u izveštaju, koji je Ana naravno sačuvala.

Izvor objašnjava da je strah bio glavni razlog zbog kog Ana Zvezdana nije prijavljivala za nasilje.

EKSKLUZIVNO Ćurčićeva sprema paklenu osvetu bivšem partneru

 

 

- Nikada ona njemu nije oprostila te stvari i situacije, ali jako ga se plašila i zato ga nije prijavljivala iako crno na belo ima lekarske izveštaje i dokumentaciju kakve je i gde povrede zadobijala. Ulazak u Zadrugu je bilo njeno veliko otreženjenje i vidi se da je psihički ojačala jer sve što je javno ispričala može samo žena koja je rešila da stvari istera do kraja. Dokumentacija koju ima njeno je najveće oružje protiv Zvezdana, a jedan od planova je da ga čim se rijaliti završi i kada izađu u realan svet tuži za nasilničko ponašanje, a uz lekarske izveštaje i svedoke koje ima, zatvorska kazna za Zvezdana bila bi više nego izvesna - završava izvor za Rijaliti plus.

Slavnić: Je*ao sam te na krevetu tvog muža

Žestoki sukobi bivšeg para potresaju danima „belu kuću“, a nedavno je Slavnić izneo tvrdnju da je Ana varala svog bivšeg muža s njim.

- Klošarko jedna, zakuni se u decu da muža sa mnom nisi varala. Je*ao sam te na njegovom krevetu. Moja ćerka Sara te je mrzela jer je znala da si ti krivac što smo se njena majka i razveli. Spavala si kod nas u kući i je*ao sam te na našoj sofi. I prvog dečka si varala sa mnom. Nemoj da kažem šta si sve radila, kurvo odvratna - rekao je Zvezdan.

Ćurčićeva: Bivši me je tešio

Ana Ćurčić ne može da se pomiri s činjenicom da ju je Zvezdan optužio da je bila neverna svakom muškarcu s kojim je bila.

- Žao mi je što je moj bivši umešan u ovo, Zvezdan je pričao da sam ja supruga varala prvo godinu dana, pa šest meseci, a to je laž. Moj razvod je prošao civilizovano i svaki put kada sam imala probleme sa Zvezdanom, uvek su mi bila otvorena vrata doma mog bivšeg supruga. Znam da su on i moja deca sada ljuti i javno im se izvinjavam. Što se tiče Ace, nakon raskida s njim Zvezdan i ja smo se intenzivno družili godinu dana i nabacivala sam mu ribe - rekla je Ana.

OVO JE DOKAZ DA ANA ĆURČIĆ JOŠ UVEK VOLI ZVEZDANA Javnost besna i izrevoltirana, brani ga da ne završi iza rešetaka (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading