OTKRIVENO KO JE IŠAO KOD HODŽE Aleksandra Nikolić i  Filip Car ušli u novi sukob, u sve su umešali i Dalilu!
Foto: Printscreen

Aleks Nikolić prokomentarisala je sukob između Maje Marinković i Filipa Cara.

Meni je ovo konstanta, ovo će ovako biti još jedno sat, dva, oko pet će sesti da jedu, leći da spavaju i raditi sve što će raditi. Nakon toga će Filip da se prešalta kod druge devojke, takav je, željan je slobode. Komentarišem kad vidim svađe određenih parova u kući jeste to da nikada neću imati vezu u rijalitiju i kakav je moj bio, kada je postao bolestan mi smo se i razišli, tako je i najbolje - rekla je Aleks.

Ne mogu više da slušam ove folirante. Pitam se da li bi tako Aleksandra pričala kada je FIlipu prelazila preko prevare. Nego kada ih neće, onda im je loš - dodala je Sanja.

Ja samo kažem da mi ne treba taj loš odnos... - rekla je Aleks.

Je*u me i drkaju u mozak, znaju kakva će moja reakcija biti, zato me pljuju i ostalo, pa onda budem najgori - skočio je Car.

Ja sam samo rekla da će se svađati nakon par sati, pa će leći. Malo pre slušam šta priča, ja se sećam kada smo izabrani Filip i ja za te lisice, ne diram te i ništa loše ne pričam za tebe, mi smo uveliko bili u muvanju, pričao mi je da ne zna šta mu se dešava, da mu se nešto javlja. Otišli smo kod drveta i drvo pita koju ćemo pesmu da odaberemo i on kaže tu pesmu koju je imao sa Dalilom prošle godine - rekla je Aleks.

Nije istina - rekao je Car.

Ja tek sada kapiram neke stvari! Ne bih imala nešto preterano da dodajem, želim im sve najbolje - rekla je Aleks.

Filipe, sećaš se da ti je Dalila pevala pesmu: "Dabogda propao", pa si stvarno propao.

Ma da, sve su pesme bile njene, kao i Tara Simov. Da pustiš Vinka Cocu, ona bi rekla da je njena pesma. Nisu one krive, kriv sam ja. Ja sam dečko koji je ovde bio od prvog do poslednjeg dana, polupan sam, priznajem! - rekao je Car.

Ti mene pozivaš u rehab da bi mi ispirao mozak, pa nastane problem, ali ne zanima me više - rekla je Aleks.

Nije istina, ali ja ću da pokušam da budem sam i unapred kažem svim devojkama da ništa ne očekuju od mene...Nisu idealni odnosi i nismo mi psihički u idealnom stanju. Ja sam temperamentan i impulsivan, a jednostavan sam. Ne mogu trpeti maltret Maje Marinković od tri ipo sata, a da ne vratim, ne mogu! Sa Aleksandrom je bilo najlakše, desile su se dve, tri drame i završili smo

Pričam baš sa Marijom Kulić, koja mi kaže: "Ti bi bila gospođa da si ostavila Dejana i bila sama", ja ne znam šta je bilo sa mnom, ne znam šta bi se desilo! - rekla je Aleks.

Ja sam čuo da si ti išao u Bosnu, da te je neko vodao po hodžama i da si zamađijao Aleksandru da ovo napravi - pitao je Darko.

Mora da je bio kod Karamujića - dobacila je Aleks kroz smeh.

Nažalost nikada nisam bio u Bosni, mislim da sam kao mali prošao. Sad sam bio kod Karamujića, a znaš da se nakostrešim na te priče o duhovima - rekao je Car.

Ajde da napravimo konkurs, drvo će da te pozove, hajde reci mi koji su uslovi koje treba devojka da ispunjava - pitao je Darko.

Hajde videćemo, pričaću sa drvetom - rekao je Car.

Kao što je Bora izabrao transvestita - dobacila je Aleks kroz smeh.

ŠOK PREOKRET Miljana i Zola oči u oči nakon raskida, izneli sve karte na sto, pa pomenuli Mariju Kulić

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading