PONOVO JE POMINJU Ana i Ivan u žestokom klinću, Šmizla je na tapetu, Marinkoviću smeta šta priča o njemu
Foto: Printscreen

Novinar Darko Tanasijević, kao svog narednog sagovornika podigao je Anu Ćurčić.

- Htela sam samo da kažem da usred vređanja ovog Zvezdanovog, jedina stvar za šta su se oni uhvatili je "sodoma i gomora". Ja to što sam ispucala, njemu mozak radi na rijalitiju. Ja sam sa Ivanom obavila pet, šest puta razgovor sa njim. Ovde kada smo stajali u pušionici, rekao mi je da kada izađe odavde da ga boli uvo za sve ove ljude. Meni je to, prosto, u tom trenutku dalo da pomisliš da će da sedi sa mnom i da komentariše moj život, pa ja ti to neću dozvoliti. Ja nisam znala da se Zvezdan kupa, on se brijao, oni su polemisali. Jeste ti sve bitno, kada ti kažem u slengu uličnom: "Nemoj da te je sramota", ti odmah skočiš. Ja sam mu rekla za hleb i lekove da sam uvek tu i da ne želim sa njim da pričam - rekla je Ana.

PONOVO JE POMINJU Ana i Ivan u žestokom klinću, Šmizla je na tapetu, Marinkoviću smeta šta priča o njemu

 

 

- Da li je poenta ovoga da nije normalno da Ivan ostane nem na ono što ti Zvezdan izgovara, a da se upali na ono tvoje: "sodoma i gomora" - pitao je Darko.

- Ne, samo ne želim da se uvlačim u njegova pitanja. Nije uopšte bilo ciljano da uvredim njih, ali ja sada Darko treba da merim svaku svoju reč, sečem da ne uvredim zadrugare, ja to ne mogu! - rekla je Ćurčićeva.

- Ta situacija koju ona priča, jako je bitno, od večeras izuzimam Zoricu, ali ću da pratim...Tog dana kada smo se Zvezdan i ja našli u toaletu, on se tuširao, ja brijao. Nakon sastanka, ja sam otišao na spavanje, Zvezdan je došao i rekao mi da je nakon porodičnog sastanka, pa mi kaže: "Je l' možeš da veruješ da mi je Zorica sat i po vremena pričala o tebi?". Ja sam već tada stekao utisak, zato ovako reagujem, malo pre mi je rekla da sam lignjoslav, sve najgore...Ja nemam protiv toga ništa - rekao je Marinković.

- A zašto uvlačiš Šmizlu sada? Koja drugarica - pitala je Ana.

PONOVO JE POMINJU Ana i Ivan u žestokom klinću, Šmizla je na tapetu, Marinkoviću smeta šta priča o njemu

 

 

- Ko je spomenuo? Ta. Rekla si mi da sam lignjoslav i da sve priče koje si o meni čula napolju da su istinite, od koga si čula - pitao je Ivan.

- Veruj mi da od nje nisam - rekla je Ana.

- Okej. Meni je Zvezdan slično rekao: "Znaš, imam jednu drugaricu koja je Anina najbolja drugarica, koja tebe poznaje, s kojom nisi u dobrim odnosima i nema lepo mišljenje o tebi", došli smo do toga da je žensko - rekao je Ivan.

REKAO SVOJE MIŠLJENJE Miljan osudio zadrugare koji zbog druženja sa Zvezdanom napadaju Anu i obrnuto

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading