RASKRINKANA UŽASNA IGRA ANĐELE ĐURIČIĆ Evo sa kim se ljubavnica tajno ljubila u Zadruzi misleći da ih niko ne vidi, Zvezdan će doživeti nervni slom!
Foto: Alo/Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge 6", Adam Đogani, odlučio je da za medije otkrije dugo čuvanu tajnu, sa kojom je i napustio Belu kuću pre nešto manje od mesec dana. 

Naime, Adam tvrdi da je video Anđelu Đuričić kako se ljubi sa jednim zadrugarom, a svakako da nije u pitanju njen sadašnji dečko Zvezdan Slavnić, te je otkrio malo više o tome što kaže da jedini zna. 

RASKRINKANA UŽASNA IGRA ANĐELE ĐURIČIĆ Evo sa kim se ljubavnica tajno ljubila u Zadruzi misleći da ih niko ne vidi, Zvezdan će doživeti nervni slom!

Printscreen

 

Naime, Adam tvrdi da je Anđela za rođendan Marka Markovića sa slavljenikom otišla u sobu i poljubila se krišom.

Kako Đogani kaže, on je jedini bio svedok tome, ali nije želeo da ih oda. Kasnije taj čin, nije zabeležen ni na kamerama.

- Otkriću ti jednu tajnu. Kad je Marko Marković slavio rođendan i kada mu je Anđela čestitala, u tom trenutku je ulazila u sobu i između njih dvoje se dogodio poljubac koji niko nije primetio. Ja sam jedini bio u tom trenutku iza njih, slučajno sam se zadesio. Marko je obrisao usta, kao da se ništa nije desilo. Sad sam to rekao, kada je prošlo sve i kada sam izašao iz rijalitija - istakao je Adam za "Blic".

U OVO MU NE VERUJE! Ana otkrila šta ne može da oprosti Zvezdanu, uporedila ga sa životinjama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading