"KO NJU MOŽE DA ŽALI KADA JE PROSTITUTKA" Marija Kulić razvezala jezik, pa oplela po zadrugarki
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić prokomentarisala je ponašanje Filipa Cara i njegove ljubavne odnose.

-Filip od kako je ušao u ovu sezonu ima odvratno mišljenje o svim ovim devojkama. One i pored svega pristaju na sve sa njim, ulaze u odnose. On je takav kakav je. Ne voli i ne poštuje žene. Što ti nisi našao onda normalnu devojku kad im sve to prebacuješ - govorila je Marija.

-Nemam izbora Marija - odgovorio je Car.

-Pa budi sam, najbolji si kad si sam. Vređao je sve, problem je u devojkama, ovi muškarci nisu nikakvi prema ženama ali će bolje da se plasiraju od njih. Prelaze preko svega i ponovo i ponovo, pa dokle će - govorila je Marija.

-Mene nikada nije uvredio ni opsovao - ubacila se Anđela.

-Marija mene je samog sebe sramota, ne možeš me uvrediti - dodao je Car.

-Ko će nju da žali kad joj kaže ku** raspala. Nijedna nije za žaljenje - kazala je Marija.

-Mogao sam i ja tu patetiku kao što je ona furala, boli me uvo. Bio sam okej, ne znam šta je trebalo. Rekao sam joj da sačeka, da će nam biti veća ljubav iz dana u dan. Maltetirala me je, ja sam jedino u slučaju sa njom lomio stvari, došlo je do stanja koje je prirodno. Osuđeni smo jedni na druge. Slab sam na žene, one se meni same predaju. Ja je neću dirati. Nismo jedno za drugo - rekao je Filip.

-Ja njega neću vređati jer to je moja bruka, on je moj bivši momak. On nek priča šta hoće o meni. Svaki odnos Filipa Cara ovako izgleda. On je polupan sa glavom - rekla je Aleks.

-Videli smo njen odnos i Dejana Dragojevića, šta mu je sve radila. Zaigraju mi i sis** i guz** i ja ovde poludim, ne znam šta da radim - govorio je Car.

-Oni će se pomiriti a sad ovde kao nešto priča - dodao je Lepi Mića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading