MONSTRUOZNO Miljana Kulić šokirala izjavom, otkrila šta joj je Marija krišom govorila, zadrugari zgroženi!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe Marije i Miljane Kulić.

-Da li si svesna koliko te Marija psihički maltretira i manipuliše s tobom? Zar je moguće da više voli Macanovića od tebe- glasilo je pitanje.

-Nema veze s vezom, smatram da bi moja majka volela da budem sa Nenadom. Da je apsolutno da bi srećna i spokojna bila kada bih ja bila sa Nenadom, a što se tiče toga da me psihički maltretira, ona mi samo priča kako ona vidi. Ja sam joj obećala da neću da ga pogledam - rekla je Miljana.

-Ja ti ništa nisam spomenula, nikakvo laganje, lažeš! Pitala me je ona: "Šta je radio danas Zola?" i da vidim sada posle one situacije, pošto sam ih ja razdvojila, ja da vidim da vodi ljubav sa nekom ovde dok ona spava, ne bih joj rekla - skočila je Marija.

-Ti si meni rekla sinoć da ćeš da podržiš njihovu vezu - rekao je Mića.

-Ja tebi rekla?! Je l' si ti pametan?! A, ja sam to rekla ironično. Šta god da uradi, ona mu pređe preko toga - rekla je Marija.

-Seti se pre možda tri nedelje kada smo govorili na ovu ili sličnu temu, rekla si da si digla ruke i da joj ništa nećeš reći - pitao je Darko.

-Kad sam stigla, ona je mene pitala, žalila mi se ponovo na njega, rekla sam joj: "Šta ja mogu, kada preko svega prelaziš?" - rekla je Marija.

-Rekla mi je da sve odmah stigne Nenadu gde on gleda Anitu, da su to slali ljudi koji podržavaju mene, da i dan danas gleda u Anitu, gde govori Filipu Caru: "Kad se završi rijaliti, ende, kraj". Rekla je da ima dve zlatne ćerke koje je intresuju, da je ja ne intresujem, da sam izrod. Čak i kada bih sebi nešto uradila je rekla da je ne zanima jer ima dva zlatna deteta- rekla je Miljana.,

-Marija je sada ponovo priznala da laže. Sada je pokušala da se izvuče, ali sam ja rekao Miljani da kaže sve što joj je rekla - rekao je Zola.

-Ne postoji nijedan razgovor gde sam ja spomenula Anu, kraj i laž! Ja sam rekla da je ne žalim - rekla je Marija.

-Ona je meni rekla da postoje određeni klipovi - rekao je Zola.

-Nenade, pokupi se i idi iz Niša! Bosa me nikada nije uvredila, niti će - rekla je Miljana.

-Kad odeš kući, reci Nenadu da se pokupi i da ode - rekla je Marija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading