ZABOLA JOJ NOŽ U LEĐA Zorica Marković izdala Anu, ovakvo poniženje joj neće oprostiti, a sve zbog Anđele!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković je na sve moguće načine pokušala da se približi Ani Ćurčić i bude uz nju tokom teškog perioda koji je prolazila zbog Zvezdana.

No, kako je nedavno priznala ostalim zadrugarima, nije joj jasno zbog čega Ana i dalje forsira odnos sa bivšim partnerom koji ju je prevario na televiziji, a pritom je psihički i fizički maltretirao.

Zorica je Ani iza leđa ispričala da je Zvezdan zaljubljen u Anđelu samo zbog rijalitija, ali da je ustvari i dalje slab na Anu, te da su njihove svađe i priče u Zadruzi zapravo farsa.

ZABOLA JOJ NOŽ U LEĐA Zorica Marković izdala Anu, ovakvo poniženje joj neće oprostiti, a sve zbog Anđele!

 

 

 

- Ako laže Ana, laže i Zvezdan za sve što je pričao. Ovo između Anđele i njega je čista ljubav. Ovo nije ista strast kao što je bila između Filipa i Dalile. Ovo je igra. Oboma odgovara zbog rijalitija. Neka privlačnost je postojala ali ljubav ne - rekla  je Zorica.

RED SUZA, RED SE*SA Maja i Car ponovo u žestokoj akciji, zatresli izolaciju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Duda

15.03.2023 18:48

Sta de drugo ocekivali od Dorinde Zorkace.

Dragan

15.03.2023 20:06

Baba kurana ceo život pica sa više lica,,, kao i nasilni pedoprzulj.. klan nasilni u zadruzi je proizvod mitroviča koji ih je okupio: ubicu,,narkodiler,,kradljivac pašteta bez jetre,volina iz hitne,pedopržulj..tamo su gejevi najnormalniji ljudi