HAOS U BELOJ KUĆI Car i Janjuš u žestokom sukobu, sve zbog Maje Marinković!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije ''Pretres nedelje'',  Filip Car je komentarisao odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

-Zola i ja bacamo rovca i Maji i Janjušu, ali ne iz neke zle namere. Ja sam takav odnos imao sa Dalilom, Zola sa Miljanom, a on sa Majom. Prošle godine se desila ovakva situacija, gde je on ovako pričao. Oni su se diskvalifikovali, ali su se nakon toga videli, ali ništa među njima nije bilo. To je sumja koja postoji i dan danas - rekao je Car.

-Zadrugari su međusobno komentarisali da se u Majinim očima tokom Janjuševog rođendan videla neopisiva tuga - kazala je Ivana.

-Janjuš je dao povoda da se komentariše, jer je Maji davao čokoladice, a ona jer mu dobacuje ''Garfilde, Mačoru..' Zaje*ancija može da prepraste u nešto drugo. Maja je na rođendanu imala svoje probleme i rekao sam joj da ne dolazi na čelo stola, jer je taj rođendan pratila i njegova porodica. Mislim da ga nije gledala, ona zaista ima svoje probleme. Dešavalo se da on pogleda nju - rekao je Car.

-Kad si ti video da ja gledam Maju? Gde je to? Šta ti pričaš to? Ko je video za*ebanciju Maje i mene u kući? - upitao je Janjuš.

-Ja. Deset puta smo videli klipove koji su pokazvali da se on šali sa njom - rekao je Car.

-Care, nisi mu nikakav drug, jer sad pokušava da uveri Janjuša da gleda Maju - istakla je Žana.

-Ne zanima me priča koja se tiče Maje i mene. Ljudi, ne zanima me ta žena, shvatite već jednom to. Zgadila mi se ta priča, kad vidim šta sam ja sebi dopustio. Ne želim da se moje ime vezuje za njeno. Ne vređam je, ne prozivam - rekao je Janjuš.

-Mogu da razumem Zolu i Cara, jer sam nervozna, pa može da se protumači drugačije. Nervozna sam je zbog ličnih problema. Da smo se nas dvoje za*ebavali, jesmo. On me je stavio sa Markom DNK za potrčka - rekla je Maja.

-Uradio sam to jer si me pre toga provocirala. Nisam ti sam nikada rekao:''Majo, ajde da se sprdamo!'' - istakao je Janjuš.

-Ja ne verujem ni sam sebi, a kamoli njemu i njoj - rekao je Car.

-Ne zanima me da li ćeš da mi veruješ - dodao je Janjuš.

-Filipe, da li si se ti nakon druženja Janjuša i Maje njoj vratio? - upitala je Ivana.

-Ne. Može da se protumači i da sam zbog Zvezdana to uradio, jer su zadrugari pričali da će među njima biti nešto. Ne mislim da Janjuš ima emociju prema njoj, kao ni ona prema njemu. Ne mogu da kažem da ja nisam video da se druže kad su nam pušteni video klipovi - rekao je Car.

MOLI JE DA NE IZVRŠI SAMOUBISTVO Maja jeca na sav glas, Filip ne može da je obuzda, šok prizor u Zadruzi!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading