ANINA KUMA ZA ALO! OTKRILA JEZIVE DETALJE O ZVEZDANU Krvnički je pretukao Ćurčićevu, a reči njene ćerke odzvanjaju, zanemećete kada čujete šta je radio Moki!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Trenutno najintrigatnija i najpopularnija kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, napolju lavovski brani svoju prijateljicu od njenog bivšeg supruga Zvezdana Slavnića i redovno iznosi šokantne detalje njegovog maltretiranja i zlostavljanja.

Zvezdan Slavnić je pre neki dan ponovo pokazao nasilničko ponašanje kada je nasrnuo na Anu i sasuo joj niz uvreda, psovki, a čak je otišao toliko daleko da ju je ispolivao i pokušao da gađa kamenom, a već odavno se spekuliše da je bio agresivan i prema svom ocu, Zoranu Moki Slavniću i da zapravo otac i sin nisu u dobrim odnosima.

Alo

 

Milena Kačavenda je sada za Alo! iznela nove šokantne detalje iz braka Ane i Zvezdana.

Ona je na samom početku otkrila da Zvezdan manipuliše Anom jer je u strahu zbog njenog iznošenja istina.

- Zvezdan polako puca po šavovima i bila sam u pravu kada sam rekla da će Ana uspeti da ga dovede do ludila. Ipak, on je spremniji od Ane i budući da je u kući duže, lakše mu je da truje zadrugare protiv nje. Nazivao ju je narkomankom, tabletomankom, šizofreničarkom, pričao je da je Ana varala muža s njim... Ona je napravila kardinalnu grešku jer se njeno izlaganje svelo na razgovor u toaletu sa Zoricom Marković. -  rekla je između ostalog Anina kuma.

Printscreen

 

Milena je zatim istakla da je Slavnić pretukao Anu neposredno pred njegov ulazak u rijaliti.

- Zvezdan je dobio deo honorara pred ulazak u Zadrugu koji je iste noći prokockao. Kući se vratio u šest ujutru i Anu je dva puta udario pesnicom. Jednom u glavu i jednom u stomak. Njena ćerka je bila budna i izletela je iz sobe i tu je počeo ozbiljan haos. Tada mu je Anina ćerka rekla da je mrtav za nju - ispričala je Kačavenda za Alo!

Anina kuma je takođe progovorila i mnogim do sada nepoznatim situacijama, te nema sumnje da će ova njena velika priznanja napraviti haos u javnosti.

Ceo intervju možete pročitati u sutrašnjem izdanju Alo! novina.

JANJUŠ SE GUŠIO U SUZAMA Za sve je kriva ona, ne može da se smiri, potpuno ga dokrajčila!

Komentari (0)

Loading