PREŠAO SVAKU GRANICU Zvezdan uzeo kamen da gađa Anu, od straha je počela da plače, Slavnićeva tortura ne prestaje (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je tokom prethodne noći satima maltretirao svoju bivšu vanbračnu partnerku Anu Ćurčić i na sve moguće načine. Nakon niza gnusnih uvreda, pljuvanja i pretnji koje joj je izrekao, Zvezdan je nastavio da torturiše Ćurčićevu, pa je preplašio tako što je gađao kamenom iz dvorišta u njenom pravcu, a onda se smejao i nastavljao psihički da je maltretira!

PREŠAO SVAKU GRANICU Zvezdan uzeo kamen da gađa Anu, od straha je počela da plače, Slavnićeva tortura ne prestaje (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ana je sve vreme pokušavala da se skloni od njega pa je izašla ispred Bele kuće i sedela na stepenicama, međutim, on je svaki put dolazio do nje kako bi nastavio da je maltretira i urniše na najniži mogući način. Ono što je šokantno jeste to da se niko od zadrugara nije setio da priđe Ćurčićevoj koja je bila vidno uplašena i iscrpljena ili da barem kaže Zvezdanu da prestane i ostavi je na miru.

- Ti si bolestan, ostavi me na miru - molila je Ana.

- A ovo što si rekla tri generacije, tek ću za to da ti se... - pretio je Zvezdan pa krenuo po kamen.

- Klošarko! Čekaj da vidim s kojim da te gađam - govorio je Zvezdan hladno dok je birao kamen sa kojim će gađati ženu.

- Da me gađaš? Sa kamenom?! Ajde usudi se - vikala je Ana.

-Da li stvarno misliš da si vredna kamena?! - pričao je Zvezdan kad je bacio kamen u njenom pravcu, dok je Ana i dalje sedela prestravljena.

ZVEZDAN ŽESTOKO ISPROZIVAO SLOBU RADANOVIĆA Slavnić nije birao reči kada je pevač u pitanju: "Glavonja" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoki

11.03.2023 13:53

Dosta vise tog robijasa zatvarajte to rugle bruka Srbije, samo prostitucija robijasi i siledije.