OTKRILA ŠTA JE IMALA SA CAREM Anđela Đuričić priznala da joj Zorica preti ovom informacijom, sada je sve jasno
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić otkrila je kakav je trenutno njjen odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

-Mi smo okej, nikad bolje - rekla je Anđela.

-Reci mi ti ne kriviš Maju za odnos sa Zvezdanom, a Anu napadaš, što nije u redu - rekao je Car.

-Pa pazi, mene Ana i njeni prijatelji vređaju i porodicu, mislim na Zoricu i na pojedince koji meni pominju i porodicu. Dosta je meni svega toga, ja nikome ne vređam nikoga, ona samo mene napada, ja nisam ništa uradila, njoj kao da je lakše da ide na mene - rekla je Anđela.

OTKRILA ŠTA JE IMALA SA CAREM Anđela Đuričić priznala da joj Zorica preti ovom informacijom, sada je sve jasno

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ona kada je došla u Zadrugu pitala ga je da li on misli da li će moći sa mnom biti 7 i po minuta napolju zajedno, on je rekao da je to izvodljivo, a onda ga je pitala da li će ga neka žena voleti i čuvati kao ja, on je rekao ''čisto sumnjam''. Smatram da mu želi sreću, ali ne sa mnom. Ja sam joj jedina bolna tačka ovde. Ona se druži sa Majom za koju je rekla da je Zvezdan gleda kao svoj plen. To nije normalno, odmah da se razumemo. Ona njemu ne želi sreću samo sa mnom - rekla je Anđela pa dodala:

-Ja poverenje u njega nemam, našu vezu samo nas dvoje možemo da srušimo niko više. Ona je mene prozivala i dobacivala. Ona se nije mešala u naš odnos, nego ja u njen. Nije lepo da se pominju one stvari. Ana ne može mene da krivi, ja bih krivila Zvezdana, a ne ona mene, ona ima problem jer me vidi kao opasnost za vezu sa njim. Iskreno imam ja osećaj da sam kriva za nešto, ali koliko me krive. Zorica preti ''Džokerom'', a misli na mene i tebe Care, a to je laž - rekla je Anđela.

NAKON OKRŠAJA IZMEĐU ANE I ZVEZDANA OGLASILA SE MILENA KAČAVENDA: "Nikome nije jasno koliki je Slavnić manijak"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading