"PALA SAM U NESVEST KADA SAM VIDELA DA DAVI ALEKS" Oglasila se Slovenka Nikolić: Car je stoka koja maltretira žene, idem u policiju"
Foto: Alo/ilustracija

Ona je naskočila na Filipa, a on ju je davio, obezbeđenje je moralo da reaguje. Tim povodom se sada oglasila njena majka Slovenka koja je otkrila kako se oseća povodom svih dešavanja u "beloj kući".

- Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J**em li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet - rekla je Slovenka za Kurir.

Podsetimo, Aleksandra je nasrnula na Cara, a on je u jednom trenutku doživeo pomračenje i bacio je na krevet, a potom počeo da je davi, a obezbeđenje je munjevito uletelo kako bi je odbranili.

- Klošaru jedan, ni moj otac ne nasrće na mene. Jel te nije sramota na ženu da nasrćeš. Usnu si mi rascepao. Za ovo ću da te tužim. Ti nemaš onu stvar. A gde ti je k**. Zato si i nervozan i nasilan. Dođi da vidiš šta si mi uradio. A gde ti je Marinka? I Elena? - rekla je Aleksandra, dok je Maja sa strane posmatrala mirno.

OVO JE SVIMA PROMAKLO Aleks Nikolić imala nervni slom, pretila Caru smrću, sve je otkriveno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading