ZVEZDAN DOKRAJČIO ANĐELU, A ONDA MUVAO DRUGU ZADRUGARKU Bez blama komentarisao njene intimne delove, Đuričićeva će propasti u zemlju (VIDEO)
Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić je ležao na garnituri sa Stefanom Radićem Rodnijem, a u jednom momentu je do njih došla Milica Veselinović, koja je započela razgovor o svojoj figuri i kilaži.

Milica se cimerima žalila kako se ugojila, ali kako je istakla, i dalje izgleda "top" i "bolje od mnogih mršavijih devojaka u kući", a onda je Slavnić pohvalio njenu zadnjicu i poručio joj da je sa takvim oblinama "za Ameriku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Veselinovićeva se sve vreme gledala u ogledalu, vrckala i đuskala, gledajući kako joj se obline pomeraju, dok su Rodni i Zvezdan bili iznenađeni ovakvim ponašanjem, ali je Slavnić iskoristio svaku priliku da iskomentariše njen izgled.

Očekivano, njegova devojka Anđela Đuričić nije bila prisutna dok je Zvezdan hvalio pozadinu Milice Veselinović, a nakon što je noćas dobila napad plača zbog Slavnićevog smeškanja sa Majom Marinković, ostaje nam samo da pretpostavimo kakva će joj reakcija biti kada čuje za ovo...

ANA RASKRINKALA ZVEZDANA Šokirala o njegovim kriminalnim radnjama, a onda mu zadala nikad žešći udarac!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading