RAT LJUBAVNICE I ŽENE Ana tuži Anđelu zbog se**a sa Zvezdanom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Odnos u ljubavnom trouglu koji čine Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić preti da se svede na odnos žene i ljubavnice. „Belu kuću“ sve češće potresaju ozbiljne svađe Ane i Anđele u kojima zbog provokacija mlađane ljubavnice bivša Zvezdanova supruga gubi razum i nalazi se na ivici nervnog sloma.

Poslednja provokacija koju je Anđela uputila na Anin račun ticala se dece Ćurčićeve i njenog odnosa prema njima. Anđela je navela da je Ana decu maltretirala i tukla kaišem, što je Anu do te mere iznerviralo i rastužilo, da je preplakala ceo dan.

RAT LJUBAVNICE I ŽENE Ana tuži Anđelu zbog se**a sa Zvezdanom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam samo čula da je ona meni u jednom momentu spomenula decu i to kako sam ih tukla kaišem. To je sve naravno Zvezdanovo delo - počela je Ana da objašnjava kako se oseća, i nastavila:

- Želim tužbu protiv nje za ono što mi je izrekla. Odakle joj hrabrosti za tako nešto? Ja sam i te kako brižna majka - rekla je Ana, ali to Anđelu nije sprečilo da nastavi s provokacijama.

- Ana, vi mene ne volite zato što sam ja direktna. Ja ću istinu da pričam - počela je Anđela persirajući, ali u roku od sekunde se prešaltala na ti, pa joj pred svima rekla razlog njenih suza:

- Nisi plakala jer sam ti to rekla. Ne, dušo, plakala si jer si čula da smo Zvezdan i ja imali seks u sobi - rekla je Anđela.

RAT LJUBAVNICE I ŽENE Ana tuži Anđelu zbog se**a sa Zvezdanom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Meni je ispod časti da stojim dok ona priča - konstatovala je Ana, što je razbesnelo Anđelu.

- Jedna gospođa poput vas ne dolazi u Zadrugu kada joj je ispod časti da stoji sanama, ali ovde smo svi isti. Kao što većina misli da vas je Zvezdan tukao i maltretirao, tako i ja mislim za vas da ste brižna majka koja je tukla decu - rekla je Anđela, i dodala:

- Setila si se jutarnjeg seksa, pa si me pitala kako me je je*ao. Kada sam rekla odlično, plakala si ceo dan zbog toga. To je činjenica. To je ta šizofreničarka o kojoj mi pričamo.

Zvezdan nije ispratio ovu svađu, a on i Anđela su ponovo završili u krevetu do Aninog, gde ga je ona ponovo oralno zadovoljavala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading