JUG TE SE STIDI Rat Nišlijki, Miljana na samom startu žestoko udarila na imenjakinju
Foto: Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću, započevši sa emisijom "Izbor potrčaka". Ivana je započela sa komentarisanjem podele budžeta Miljane Kulić, te je prvo dala reč Miljani Popović.

- Ja sam sačekala da mi se slegnu utisci, mislim da je pametnije sačekati. Meni je ona dala mali budžet i rekla je da sam joj ja dala veliki, da nema šta da mi zameri - rekla je Miljana.

JUG TE SE STIDI Rat Nišlijki, Miljana na samom startu žestoko udarila na imenjakinju

undefined

 

- Nije istina, zamerila sam ti konflikt sa osamnaestogodišnjakinjom - prekinula je Kulićeva.

- Ti se godinama ovde ovako ponašaš, agresivno, gubiš kredibilitet. Imala si sa Tarom obračun, bilo je dosta primera. I ove sezone si Aniti uništila svu šminku, tako da nemaš validnost da mi to prebacuješ, treba da posmatraš kakva sam prema tebi - rekla je Miljana.

- Ti imaš validnost da glumiš Ani prijatelja, da se nabacuješ Zvezdanu i Mikici - rekla je Kulićeva.

- Ja u tom trenutku nisam razmišljala kakva će ispasti slika, već o tome o čemu smo razgovarali. Njen komentar je bio da ona oseća nešto što se tiče mene, da me ne miriše od početka. Ona ima animozitet neki od početka, nije zbog Ane, ni zbog Valentine. Još pre nekoliko meseci mi je rekla da jedva čeka da ja ispadnem, da bi bila jedina Miljana u kući. Mislim da joj smeta što sam ja sve ono što ona nije. Kod nje je sve na dečijem nivou naticanja...Miljana Kulić je jedinstvena i neponovljiva, ali je Miljana Popović normalna, zdrava, školovana, ostvarena i tek će biti za razliku od nje koja je izgubljena u životu kao lajka u svemiru - rekla je Miljana.

- Mizerno mi je da se raspravljamo ko je kome šta dao, nismo na buvljaku u Nišu - dodala je Kulićeva.

JUG TE SE STIDI Rat Nišlijki, Miljana na samom startu žestoko udarila na imenjakinju

 

 

- Spomenula si danas da sam ja sa juga, ja verujem da se tebe jug stidi, a za mene nema za šta - rekla je Miljana.

Voditeljka je podigla Kulićevu, te je upitala zbog čega misli da je Popovićeva loš čovek.

- Rekla sam da je loš čovek zato što kad god je u pušionici, ja osetim negativnu energiju, gasim cigaretu i idem. Nisam mogla da se iskupljujem, od srca sam delila budžete, neka me osude. Ne delim odakle su ljudi, nego da li je dobar ili loš čovek. Ona je loš čovek. Ja osetim Ivana da si ti vatra i dobru energiju kada sednem pored tebe, a pored nje, samo dve reči: "Loš čovek". Ona čim je dala najveći budžet, odmah sam rekla da se ja novcem ne kupujem. Bila bi ovde sa svakim, ali te niko neće - rekla je Kulićeva.

- To su muške priče, jer kod mene nemaju prolaza - rekla je Popovićeva.

- Mikica i Ivan te nisu hteli, znači hoćeš da kažeš da te je Zvezdan hteo - rekla je Kuliće.

ISKORISTILA ME JE I IZDALA Ona poznaje Anu preko 25 godina, a sada je razvezala jezik i rekla apsolutno sve o Ćurčićevoj i Zvezdanu, a pomenula je i Kačavendu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading